Retraite “Je licht leven”

Datum: 

27/12/2022
- 30/12/2022

Tijd: 

17:00
- 16:00

Locatie: 

Centrum Athanor, Hooislagen 9, Lochem

De tijd tussen kerstmis en oudjaar is een mooie tijd om naar binnen te keren. De vrede in jezelf te vinden. Te ontdekken dat dat er niet alleen met kerstmis is maar dat je dat kunt leven, elke dag opnieuw.

Het is een mooie tijd om terug te kijken op het jaar 2022. Te ontdekken wat klaar is en wat je achter je kunt laten en te zien wat er op je ligt te wachten om in het nieuwe jaar uit te gaan drukken, te gaan leven.

Het thema van deze bezinningsdagen is : “Je licht leven”. Je ware Zelf tot uitdrukking te brengen in alles wat je doet. Of te wel: be te flow!

Je licht leven

In deze dagen kun je contact maken met je eigen licht. Jij áls licht. Je licht ZIJN. Dat vraagt om in hogere realiteiten van de werkelijkheid in te pluggen. Te ontdekken wat je reikwijdte is, hoe je anderen aanraakt door licht te zijn en wat jouw licht bijdraagt aan het geheel. Als je contact maakt met jouw licht kun je ontdekken dat je ervaring van je werkelijkheid verandert. Je gaat je hele bestaan op aarde vanuit een hoger perspectief ervaren. Lichter, vreugdevoller, vrediger, levendiger.

Je wordt dus uitgenodigd je licht te gaan leven. Dat wat je wérkelijk bent tot expressie te brengen in de wereld om je heen. In je dagelijkse realiteit. Je niet meer klein te houden maar je volle potentieel tot uitdrukking te laten komen. Dat is zo lekker! Dat brengt zoveel stroming.

De dagen vullen zich met yoga, meditatie, energetisch werk, ademhalingsoefeningen, dans, klank en wat zich maar verder aandient.

Meer info kun je hier vinden.

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies