/
Alles is trilling – energie

Alles is trilling – energie

Vrijdag had ik de laatste dag van de Munay Ki inwijding. Dit is een reeks van 9 inwijdingen die aan de Inca sjamanen in Peru zijn doorgegeven, om de mensen te helpen sneller te evolueren in bewustzijn en te transformeren naar een hogere frequentie. Een open hart is ook hier de sleutel.

Gemak en eenvoud

Ik heb het regelmatig over “je trilling verhogen” en over “uit de lagere trillingen blijven”. Deze dagen waren zo’n mooi voorbeeld hoe je met gemak en eenvoud, door intenties en woorden, de shift in je trilling kunt maken. Intenties en woorden zijn ook trilling, energie. Je kent het vast wel, dat gevoel dat iemand iets zegt op een toon die vervelend bij je binnenkomt. Je kunt het dan letterlijk als stomp in je maag ervaren. Trilling, energie!

Als je je bewustzijn laat uitdijen, kun je je op steeds dieper niveau bewust worden van het feit dat alles energie is. De tafel waaraan je eet (energie in vorm), het voedsel dat je tot je neemt (lage of hogere trilling, of te wel voedt het je of vult het je?), de interactie met de mensen om je heen. Je wordt je steeds meer gewaar van jouw energie. De grootte van je veld, de stroming, wat je uitzend en ook hoe jouw energie, onderdeel is van een oneindig veld van energie, het Goddelijke.

Dan wordt het steeds gemakkelijker om jezelf als die Godsvonk te ervaren. Energie in een vorm van een lichaam dat een kanaal is voor de levenskrachtenergie. Het gaat dan niet meer om jou. Het gaat om het geheel. Je gaat je daar steeds meer deel van voelen. Je wordt je steeds bewuster dat elk woord dat je spreekt, elke activiteit die je doet, van invloed is op het geheel. Jouw bijdrage aan het geheel is dus essentieel!

Denk aan de zwerm spreeuwen. Als er één de zwerm verlaat, verandert direct de hele structuur.

Jij doet er toe!

Steeds dieper gaan ervaren dat alles trilling is. Misschien heb je wel eens een klankconcert bijgewoond. Dat ken je de sensatie van trilling. Heel tastbaar. Minder bekent zijn we vaak dat dat wat we zijn en uitzenden ook pure trilling is.

Jouw cellen, je hart, je brein, je hele fysieke lichaam, het trilt allemaal op een bepaalde golflengte. Je kunt je voorstellen dat je een radio aan het fine tunen bent en je jezelf afstemt op een nieuwe frequentie. Een hogere frequentie waarin je cellen zich weer kunnen gaan herinneren hoe het is om cel te zijn in een Goddelijk perfect (energie)lichaam.

Wat je trilt komt naar je terug

Wietske voelt zich neerslachtig en komt bij me in de praktijk om hier mee aan de slag te gaan. We onderzoeken de verwikkeling van haar mentale veld en haar emotionele veld. Dat zit behoorlijk verstrikt. Wietske neemt haar mentale veld zwart en zwaar waar en ziet vandaar uit verwrongen lijnen naar haar emotionele veld lopen. De zware gedachten zijn dus direct van invloed op haar gevoelswereld. Tijdens de sessie begeleid ik Wietske met het schoonmaken van haar mentale veld en het loskoppelen van het mentale veld van het emotionele veld. Ze brengt er haar eigen licht in. Dat geeft rust en tegelijkertijd voelt ze de vreugde in zich zelf opborrelen. Een paar weken later vertelt ze me dat ze regelmatig mensen tegenkomt die zomaar tegen haar beginnen te praten of mensen die naar haar lachen. Ja, als jouw trilling verandert, trek je ook andere mensen aan

Je gedachten en emoties zijn dus ook trilling en zijn van invloed op het jezelf én op het geheel. Wat zend je uit? En dat is net een boomerang: wat je uitzend komt naar je terug. Met jouw trilling creëer je dus jouw werkelijkheid.

Wat wil jij uitzenden?

Als alles trilling is, wat wil jij dan uitzenden? Welke werkelijkheid wil jij neerzetten op aarde? En nogmaals: “Je doet ertoe!” Vanavond start de retraite “tijd voor gelukzaligheid”. Een ook dat is trilling. Ik verheug me erop om deze dagen met een mooie groep mensen deze trilling neer te zetten, te leven en daarmee een bijdrage te leveren aan het geheel.

Fijne week weer!

Harte groet,

PS Misschien zit je, net als Wietske, ook wel verstrikt en weet je niet hoe je uit de lagere trilling kunt komen. Je bent van harte welkom! Ik begeleid je graag om je uit te lijnen op de hogere trillingen. Een afspraak is snel gemaakt.

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies