/
Bedankt voor uw begrip!?

Bedankt voor uw begrip!?

Beste {$name},

Bedankt voor uw begrip!?

Als er wegwerkzaamheden zijn zie je vaak dit bord staan. Ik verwonder me er iedere keer weer over. Hoezo bedanken zij mij? Volgens mij zijn de rollen hier omgekeerd. Zij zijn voor mij aan de weg aan het werk. Ik mag hen bedanken.

De wil tot het goede

Deze week had ik een mooi inzicht over “de wil tot het goede”. Er kwamen nogal wat frustraties omhoog die dag. Ik stond buiten in de rij voor een winkel (frustratie 1) want er mogen maar 3 personen tegelijk de winkel binnen (frustratie 2). Vervolgens wacht ik tot de mandjes gedesinfecteerd zijn (frustratie 3). De winkeldame blijft met de mandjes staan en kijkt me aan. Ik kan ze niet neerzetten mevrouw, er is geen 1,5 meter afstand (frustratie 4). Poeh he.

Dank je wel

Thuis gekomen ben ik er eens voor gaan zitten hoe dit “nieuwe normaal” te kunnen keren in mezelf. Ik zag dat – net als die wegwerkers – zij de allerbeste bedoelingen hebben. De mensen die deze regelgeving handhaven, uitvoeren zijn er écht van overtuigd dat dit de beste methode is om mij gezond te houden. Oké, het is niet mijn overtuiging maar het feit dat zij zich inzetten voor mijn welzijn. Dank je wel!

Ik voelde direct de shift die in mijzelf plaatsvond. De strijd viel weg en de innerlijke vrijheid kwam naar voren.

Kracht

Op het moment dat je helemaal samenvalt met de energie, als er geen enkele weerstand is op dat wat er is, komt er een kracht in je vrij. Die kracht gaat niet over iets weg willen hebben, het gaat over het omarmen van dat wat er is. Het gaat over je eigen pad kunnen lopen zonder beïnvloed te worden door krachten van buitenaf.  In de strijd geef je je kracht weg.  

Ja en wat als we straks verplicht gevaccineerd moeten worden? Ik ben benieuwd. Tot voor kort schoot ik gelijk in de stress bij die gedachten. Ik merk nu vanuit mijn centrum dat ik er  objectief naar kan kijken. Als ik in mijn kracht sta, verbonden ben met het Goddelijke Zelf, dan komen er nieuwe mogelijkheden op mijn pad. Dan kan ik in een andere tijdlijn stappen. 

Samenvallen met de energie

Dit filmpje is van Alexander Krakolinig. Het is een workshop waar ik destijds aan deelnam en deze dagen herinnerde ik me weer de onvoorstelbare kracht die die avond vrij kwam. De mensen van mijn rug schudden. Niet omdat ik ze van me af wilde hebben maar omdat ik samenviel met hun energie.

Wat trek je aan?

Het interessante is ook dat de uiterlijke omgeving direct anders reageert als ik uit de frustratie blijf. Als ik vanuit het liefdesveld, vanuit de dankbaarheid en de innerlijke rust aanwezig ben, heb ik hele andere interactie met mensen. Ik hoor mensen steeds zeggen dat ze ruzie in de winkel hebben….Ja, het is een cliché en toch. De wereld verbeteren begint tot echt bij ons zelf. Hoe lastig en confronterend het soms ook kan zijn om die schaduwzijdes onder ogen te zien. Wat voor situaties trek je aan?

Gelegenheid tot groei

Van de week schreef ik al dat het de grote uitnodiging is om je “vijand” lief te hebben. Daar hangt dit dus mee samen. Geef je je kracht weg aan Bill Gates, aan de regering, aan de BOA’s, aan de Illuminatie of kun je ze omarmen en lief hebben? Ze spelen hun rol. De duistere kanten die omhoog komen geven bewustzijn. Geven ons de gelegenheid tot groei. Dank je wel!!!!

De wil tot het goede. Een mooie om te onthouden als je vandaag de straat op gaat.

Fijne dag.

Harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies