/
Ben je de dagen van de week kwijt?

Ben je de dagen van de week kwijt?

Ik hoor regelmatig om mij heen mensen zeggen dat ze de dagen van de week kwijt zijn of dat de tijd zo snel gaat. Herkenbaar. En komt dat nu door de lock down waar we in zitten of ligt er iets anders aan ten grondslag?

Verschuiving

Zoals ik gisteren al schreef zijn we de verschuiving aan het maken van de – ons bekende 3d-realiteit naar de 5d-realiteit. 

3D

De 3d-realiteit gaat over oorzaak en gevolg. Gaat over dualiteit: licht en donker, zwaar en licht, mooi en lelijk. Deze realiteit gaat ook over je best moeten doen om iets voor elkaar te krijgen. We kennen in de 3d de factoren tijd en afstand. Om iets voor elkaar te krijgen kost tijd en als je ergens naar toe wilt moet je een afstand overbruggen.

4D

Om naar de 5d-realiteit te gaan zullen we echt eerst door de 4d heen moeten. Ik merk dat velen deze dimensie voor het gemak maar even laten zitten. Het is de dimensie waar de factor tijd wegvalt en ook de dimensie waar het donkere in opgeslagen ligt. Denk aan de massa-overtuigingen, manipulatie, misbruik, onrecht etc.. In de 4e dimensie wordt het “wakker maken” geactiveerd.

4D en sterven

Even een kleine zijsprong. Kun je je voorstellen hoeveel makkelijker het voor iemand is die sterft, die veel aan zelfrealisatie heeft gedaan. Veel opgeruimd heeft en aangekeken heeft in zich zelf. Als je sterft, reis je door de dimensies heen. En als eerste kom je dus in aanraking met de zware energie van 4D. Hoe meer jij opgeruimd hebt hoe gemakkelijker je je daar doorheen kunt bewegen.

 

Terug naar het wegvallen van de tijd in deze dimensie. We bewegen ons nu dus van de 3d naar de 4d. Het kwijtraken van de dagen en ook het ervaren dat de tijd zo snel gaat heeft hier dus alles mee te maken. Ons hoofd kan daar niet bij hoor hoe een leven zonder tijd eruit ziet. Volg maar gewoon je ervaringen.

5D

Als we door de 4d heen zijn belanden we dus in de 5e dimensie. In de 5e dimensie valt ook nog eens de factor afstand weg. En het lijkt misschien een droom en toch zit je al vaker in deze dimensie dan je je misschien bewust bent. Deze week hoorde ik een prachtig voorbeeld. Een familielid aan de andere kant van de wereld was overleden. Op de dag van de begrafenis werd de ceremonie gehouden. Familie kwam hier in Nederland bij elkaar en familieleden in Australië kwamen bij elkaar. De ervaring die men had was alsof men ter plekke samen aanwezig was.

Of denk aan de healingen die op afstand worden gegeven. Iemand in Amerika en iemand in Nederland en de energie-uitwisseling wordt ervaren.

Eenheidsbewustzijn

De 5e dimensie gaat over het eenheidsbewustzijn. Misschien heb je die ervaring al. Je gewaarworden dat alles verbonden is met elkaar en bestaat vanuit eenheid. Het is de dimensie waar de liefde regeert (zie je wat er deze tijd gebeurt, hoe de sluiers naar 5d opengaan?). Je hart gaat open en het gaat niet meer over jou maar over een dienstbaar zijn aan de wereld. Het overstijgt de vrije wil en er is volledige overgave aan de Goddelijke wil (of geef er je eigen benaming aan). Er is transparantie. Wat je denkt en voelt wordt direct opgepikt door anderen. Het creatieproces is ook instant. En ook dat ervaar je misschien nu al. Je denkt aan iets en het is er bijna direct.

Het grotere plaatje zien

Vanuit dit perspectief kun je misschien ook zien waarom – wat er zich nu op aarde afspeelt – gebeurt. We zitten in de 4D en de weg wordt voorbereid om door te groeien naar 5dimensionele wezens. En volgens mij heb je nog steeds een keuze. Dat heeft te maken met overgave. Stribbel je tegen, vecht je, wil je geen verandering, hou je vast? Dan blijft de 3d met oorzaak en gevolg, met dualiteit jouw wereld. Ga je in de overgave, beweeg je mee en ben je je gewaar wat er allemaal in je aangeraakt wordt, dan volg je de stroom naar de hogere dimensies.

Wat ik gisteren al schreef. Het één is niet beter dan het andere. De vraag is wel: hoe wil jij leven en wat wil er veranderen in jouw leven.

Fijne dag en tot morgen.

Harte groet,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies