/
De realiteit gaan zien

De realiteit gaan zien

In deze tijd worden alle illusies doorgeprikt. Dat wat je altijd als waarheid hebt aangehouden blijkt nu een zeepbel te zijn die uit elkaar spat. Dat wat je jezelf wijs gemaakt hebt als waarheid, blijkt toch anders in elkaar te zitten. Hoe komt dat toch? Het voelde zo goed toen je de beslissing nam. Je had toch je hart gevolgd en dat klopt toch altijd? De vraag is welk hart je gevolgd hebt. Is het het hart van het ego geweest of is het hogere hart van je ware Zelf waar je naar geluisterd hebt.

Het hogere hart

Kortom de realiteit komt naar boven. In deze tijd van trillingsverhoging komt alles naar boven wat niet in lijn is met het hogere hart van jezelf en met dat van de mensheid. We worden werkelijk opgetild vanuit het lagere potje waar we in hebben zitten te roeren naar de hogere werkelijkheid, die gebaseerd is op liefde. Op het een ander het beste gunnen, op samenwerking, op gelijke kansen, op samen delen.

De realiteit gaat zien

Wat je om je heen ziet gebeuren, zowel collectief als in je eigen persoonlijke leven, kan nogal confronterend en schokkend zijn. En het is aan jou of je de realiteit onder ogen wilt zien of dat je liever blijft leven in de illusie die gecreëerd is door alle verhalen, door alle uitleg.

Niet meer poeren

Ik merk in de sessies die ik geef, steeds wee r,dat we niet meer hoeven te poeren in het verleden, waar dingen vandaan komen of hoe ze zijn ontstaan. Heling mag en kan ook met gemak en eenvoud gaan. En dat gaat vooral over toestaan, over het laten gebeuren en je overgeven aan de grotere stroom het leven. Dat gaat over voelen wat er nu is, zonder er een vinger naar uit te steken. Dat is ook de realiteit zien. Wat leeft er nu in jou? Durf je daarvoor te gaan zitten, het aan te kijken, het waar te nemen? Wat voor sensaties geven je lichaam je? Welke emoties neem je waar? En dan geen verhaal, niets, geen uitleg, alleen maar waarnemen. Het is zo fascinerend om te zien hoe snel de situatie verandert. Hoe snel je dan bij de rust, de stilte, de compassie en de liefde in jezelf uitkomt.. Je vanuit andere perspectieven de wereld in gaat kijken.

Andere perspectieven

In de trillingsverhoging ga je steeds meer vanuit andere perspectieven naar de wereld en jezelf kijken. Je kunt meer en meer in contact komen met dat oneindige Zelf dat je bent. Niet als een theorie, niet iets wat je hoofd wel weet, maar als pure beleving. Het multidimensionale Zelf. Jij die bestaat in meerdere dimensies tegelijk. Al die zelfdelen van je staan te trappelen om contact met je te maken. Durf jij je te openen voor al die deelaspecten van je?

Buitenaardse ogen

Zo merkte ik vanmorgen tijdens mijn meditatie dat er een buitenaards energie-aspect van mij door mijn aardse ogen de wereld in wilde kijken. Ik werd me bewust dat mijn fysieke ogen en mijn visueel centrum nog niet in die trilling meegingen en opende deze gebieden voor de hogere stroom. Ik ben bezig met mijn ogen te helen zodat ik van mijn bril af kan komen. Dit is daar weer een aanvulling op en meestal kom je bij dit soorten inzichten niet via je dagbewustzijn.

Je fysieke lichaam aansluiten

Ga je de realiteit zien, dan vraagt je fysieke lichaam ook aandacht om die hogere waarheid te kunnen dragen. Met bewustzijn, met je adem je lichaam openen om hogere informatie te dragen en die informatie, die realiteit, uit te kunnen drukken.

Ik nodig je van harte uit om deze week de tijd te nemen om de illusies in je leven te ontdekken en de realiteit toe te laten. Als je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken, ben je van harte welkom. Dit is mijn agenda waar jezelf een afspraak in kunt maken.

Fijne week,

Harte groet

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies