/
De unieke lens waar jij door kijkt

De unieke lens waar jij door kijkt

Is het geen interessant gegeven dat de boom die ik zie, door jou heel anders wordt waargenomen?

We kijken allemaal door onze eigen unieke lens de wereld in en hebben daarom allemaal onze eigen realiteit van de wereld waarin we leven.

Jouw werkelijkheid

Dat wat je gelooft krijg je als realiteit te zien in de wereld rondom je.

Dries vertelt me dat hij altijd de k-klusjes op zijn werk in zijn schoot krijgt geworpen. Als we het over zijn werkzaamheden hebben hoor ik hem echter ook vertellen over de bijzondere projecten, die juist hij toegeschoven krijgt. Zijn blik is echter meer gericht op de k-klusjes. Als we het geheel onderzoeken ontdekt hij dat het een overtuiging is die sterk verouderd is. Hij ziet hoe hij het door zijn overtuiging aan blijft trekken. Ook ziet hij dat er collega’s zijn die dit helemaal geen k-klussen vinden en er juist plezier aan beleven. Tijd voor een nieuwe overtuiging! Wat wil je geloven Dries? Oftewel wat wil je dat jouw werkelijkheid is?

Waar is jouw blik opgericht (naam)? En bevalt die realiteit je?

Verandering van je realiteit

Jij hebt het vermogen je eigen realiteit te veranderen. Kun je naar de dingen en de gebeurtenissen kijken als puur energie? Energie in beweging. Als je de zaken als energie waarneemt, dan ga je op een hele andere manier naar jezelf én naar de wereld kijken. Dan zie je de interactie in de energie. Je gaat het vanuit een hoger perspectief, vanuit een soort adelaarsview, waarnemen. Je wordt dan ook milder naar je medemens als die explosief reageert, omdat je ziet dat het energie is die tot ontlading komt. Dat het niets over jou zegt. Je neemt het allemaal niet meer zo persoonlijk.

De energie veranderen

Een gegeven kun je niet veranderen. De energie ervan echter wel! Hoe? Door er licht in te brengen.

Er wordt aan de deur geklopt

Misschien is het je de afgelopen weken wel opgevallen hoe er in relatiesfeer, in de meest brede zin van het woord, aan de deur wordt geklopt. Energie in beweging in de relatiesfeer. Energie die helderheid brengt, oude dingen naar boven brengt, energie die doet vlammen én ook juist zacht maakt. Ben je bereid in deze relatie(‘s) door een nieuwe lens te gaan kijken, voorbij de beschermingsmechanismes, naar het licht in de ander? Door licht in de interactie te brengen verandert de energie en dus ook de situatie. Door de ander te zien voor wie hij is verandert de interactie.

5d is er al!

De shift van 3d naar 5d vraagt ook om te kijken vanuit een andere lens. De 5d is er al he! (7d, 15d, 140 D of weet ik hoeveel D ook al). We staan er al midden in. Het gaat over of je energie kunt “pakken” met je bewustzijn. Kijk je door de 3d lens de wereld of zie je de wereld van de 5d al rondom je? Healing op afstand is er een voorbeeld van. Maar ook de innerlijke vrede en vrijheid die jij kunt voelen terwijl het rondom je chaos is. Misschien ervaar je de laatste tijd wel een intensere verbinding met de natuur. Het gevoel dat je samenvalt met de duinen, de zee, het bos. Wordt je je meer bewust van de natuurwezens en de interactie tussen de aarde en jezelf. Kortom de lens waar je doorkijkt verandert. En in deze tijd gaat dat razend snel.

In het Awakening your Light Body traject leer je om de dingen als energie te zien. Om te spelen met de energie en zo veranderingen in je leven aan te brengen die leiden naar vrede, harmonie en vrijheid. Stoppen met hard je best doen maar je gedragen laten worden door de stroom. Gemak en eenvoud. In oktober start de nieuwe cursus. Maar eerst is er een introductieochtend om te kijken of het iets voor je is. Meer info https://www.het-licht.net/awakening-your-light-body/

Ik wens je een fijne week toe met mooie inzichten van uit een nieuwe lensinval.

Harte groet,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies