/
Diep in je basis duiken

Diep in je basis duiken

Een stevige basis is nodig om de hogere energieën te kunnen belichamen. Als er geen stevige basis is gaat je letterlijk zweven. Ik weet het uit ervaring. Jaren geleden noemde mensen mij “een zwever” en ze hadden gelijk 😊. Ik was helemaal niet aanwezig in mijn lichaam. Voelde niet eens dat ik benen had.

Veiligheid

Dat hogere, dat kende ik wel en dat was veilig. Daar ken ik de weg, maar hoe dat nu op aarde werkte ….

Door de jaren heen heb ik geleerd, gevoeld en de belangrijkheid ervaren van het hebben van een stevige basis. Je basis gaat over veiligheid, vertrouwen, over aanwezig zijn in je fysieke tempel, over verbinding met de aarde om maar wat te noemen.

Terugkerende thema’s

Er lijken altijd wel thema’s in je leven terug te keren. Thema’s waarvan je denkt, die heb ik nu toch wel eens opgeschoond en uitgewerkt, maar nee hoor, daar is het weer. En toch is het anders. Het is als een ui die je afpelt en er steeds een diepere laag van het thema omhoog komt.

In dat kader wil ik je vandaag eens meenemen in het diep duiken in je basis. Want in het evolutie proces waar we nu zitten, waarin je trilling wordt verhoogd, waarin we gaan van 3D, naar 4D, naar  5D bewustzijn, daar gaat je lichaam ook in mee. Wil je lichaam een uitdrukking kunnen zijn van die hogere frequenties, dan is het zaak dat je hele energiesysteem opgeschoond wordt.

Dieper duiken

Als je dieper duikt in je basis kun je oude angsten, boosheid, machteloosheid, oude overtuigingen tegenkomen die je weerhouden om de sprong te maken. Het kunnen emoties zijn die zo overweldigend kunnen zijn, dat we ze diep weggestopt hebben om ze maar niet te voelen. We konden of wilden ze niet zien, door hun impact.

Zelf kwam ik het deze week op IJsland tegen, waar ik toch al heel wat jaren kom en waar ik me altijd heel veilig voel. Ik kwam allerlei angsten over onveiligheid tegen, die ik daar gewoonweg nooit eerder heb ervaren. Hoewel ik hier altijd enorm in de flow zit en voel dat er voor mij gezorgd wordt (zo ook deze week) kwam er ook een gevoel van controle omhoog. In mijn meditaties vroeg ik mij te tonen en me diep te laten voelen wat er aan beperkende energieën in mij leeft. En weet je wat zo mooi was. Het oordeel naar mezelf viel weg. Oordeel op dat ik angst ervaarde, oordeel op hoe ik reageerde, oordeel op emoties die ik diep weggestopt had en het werd zacht.

Zachtheid in kracht

Ik ervaarde mijn zachtheid én mijn kracht. Kracht in zachtheid.

Ik nodig je van harte uit om deze week eens diep in je basis te duiken. Wat kon of wilde je niet zien en is nu tijd om te laten gaan? Niet door een doen maar simpelweg door het te ervaren.

Ik wens je veel zachtheid en liefde voor jezelf toe.

Fijne week.

Harte groet,

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies