/
Dieper meebewegen met dat wat er is

Dieper meebewegen met dat wat er is

Vanmorgen tijdens mijn meditatie zag en voelde ik zo helder in wat voor beperkte realiteit ik nog zit te wroeten. Contact makend met dat oneindige , opende zich – opnieuw – dat enorme lichtveld zich in mij. Een veld van oneindige mogelijkheden. Een veld van mulitdimensionele zelven, ieder met zijn eigen creatieve uitdruking. Het liet zich op nog intenser niveau aan mij zien. Zo uitnodigend om te worden geleefd en tot uitdrukking te brengen.

Na de afgekondigde maatregelen van gisteravond kan het zomaar zijn dat de moed je in de schoenen zakt.

In het oog van de storm

Zelf merk ik dat ik juist een enorme boost aan energie krijg. Ja, bijzondere gewaarwording. Om in het oog van de storm rechtop te blijven staan. Om vanuit dat oneindige te voelen dat niets of niemand mij kan beperken in mijn levensvreugde en mijn waarheid, mijn weten. Je bent niet je lichaam. Je lichaam is een uitdrukking van je bewustzijn. En je bewustzijn bepaalt je realiteit.

Meebewegen

De afgelopen tijd heb ik sterker geleerd om mee te bewegen met dat wat er is, zonder er te tegen vechten. Dat betekent niet dat ik het eens ben met wat er gebeurt. Door mee te bewegen en te onderliggende energie ervan te zien, kan ik meer en meer het grotere plaatje overzien. En ja, dan voel ik enorme vreugde voor de weg die voor ons ligt.

Innerlijke vrede

Vorige week zat ik op mijn fiets en was verwonderd over de innerlijke vrede en vervuldheid die ik ervaarde. Dat is het resultaat hiervan.

Mee bewegen, zien wat er is, wat er gebeurt, bij je eigen waarheid blijven en je mee laten nemen door de hogere stroom van het leven.

Overgave

En dan gaat het over overgave aan dat wat er is. Om mijn lichaam te laten voelen hoe dat is, overgave, haal ik de herinnering op van het mezelf achterover laten vallen in een net en de ervaring van het opgevangen worden, wat dat geeft. Daar krijg ik de slappe lach van. Misschien heb jij wel een andere ervaring in overgave. Kijk eens of je het je lichaam kan laten voelen, zodat het ook je ervaring wordt en je gemakkelijker mee kan bewegen met dat wat er is.

Het kan zomaar zijn dat ik – zoals in de beginfase – meerdere dagen een Voedsel ga versturen. Mocht je (nog) niet in de dagelijkse ontvangst groep zitten en dat wel willen, laat het me dan even weten via marion@-het-lich.tnet. Vandaag dus één keer aan de hele groep. Daarna aan de groep “dagelijks voedsel”.

Ik wens je een fijne dag.

Harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies