/
Gelukkig zijn zonder voorwaarden

Gelukkig zijn zonder voorwaarden

Kun je je voorstellen dat je je gewoon gelukkig kunt voelen zonder een aanwijsbare reden? Dat je hart overstroomt van liefde, je je vreugdevol en vredig voelt zonder dat er iets is voorgevallen?

Oorzaak en gevolg

De energie zoals we die kennen, ging over oorzaak en gevolg. Er gebeurde iets in jouw buitenwereld waardoor je je gelukkig ging voelen. Je kocht die nieuwe jas en je voelde je gelukkig. Iemand gaf je een compliment en je voelde je hemels.

De nieuwe energie gaat over je gelukkig voelen vóórdat er iets gebeurt. Oorzaak en gevolg vallen in de quantumfysica weg. Jouw geluk is niet afhankelijk van één of andere voorwaarde van buitenaf.

In de meditatie van afgelopen donderdag gaven de deelnemers dit ook als feedback. Een gevoel van dankbaarheid, van lichtheid, van vreugde, van liefde wat omhoog kwam, puur door je daar op af te stemmen.

Onafhankelijk zijn

Jouw welzijn niet afhankelijk laten zijn van de situatie buiten je. Kun je voelen wat voor rust dat geeft? Dat je kunt stoppen met je best doen om geluk te zoeken of om af te dwingen.

Het is er al!!!

Open je hart, laat het toe, laat het stromen. Stem je af, vanuit de stilte van je hart, op het geluk, de vreugde, de vrijheid, de vrede in jeZelf.

Hoe je daar komt?

Door naar binnen te keren, te mediteren, zodat je de stilte in jeZelf kunt horen. Door te zingen en te dansen. Door de natuur in te gaan. Door hulp te vragen aan de lichtwezens bij het ervaren van deze emoties. Als je dit als terugkerende momenten in je dagelijks leven inbouwt, zul je zien dat je leven gaat veranderen.

Het vraagt om alert te zijn op die twee muppet-mannetjes die overal een mening over hebben. Die overal iets over hebben te klagen. Helemaal in deze tijd. Alle meningen en oordelen die we hebben over het hele gebeuren. Over hoe mensen reageren. Kijk er gewoon naar. Je hoeft er niets van te vinden. Zie het dat het hele proces bewustzijn brengt, bij de één sneller als bij de ander en dat is ook oké.

Fijne dag!

Harte groet,

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies