/
Hoor je ze trappelen?

Hoor je ze trappelen?

Hoor je ze trappelen? Je zelfdelen. Misschien denk je nu: “zelfdelen” waar heb je het over? Even een introductie voordat ik het je ga uitleggen.

Moeiteloosheid, synchroniciteit en creatiekracht

Als mens zijn we voortdurend in ontwikkeling. Van Neanderthaler naar waar we nu als mensheid staan. In die ontwikkeling worden we ons steeds meer bewust van het eenheidsveld. Van het feit dat afgescheidenheid niet bestaat. Vanuit die upgrade van ons “mens zijn” kunnen we ook steeds gemakkelijker de moeiteloosheid, de synchroniciteit en onze creatiekracht ervaren. Misschien ben je je het niet bewust en toch ken je het wel. Een voorbeeld over synchroniciteit:

Marga overweegt om mee te doen aan de stilte-retraite. Haar gedachten gaan heen en weer van : “ja, lekker”, naar “oh het zijn ook van die dagen dat ik lekker thuis bij de kerstboom wil zitten”. Dan komt er in haar op dat ze mee wil doen maar eigenlijk iets wil doen in de stilte. Koken! Op dat moment komt er een appie binnen met de vraag “wil je koken tijdens de stilte-retraite?”. 

We zitten dus in hetzelfde veld met zijn allen. Zijn verbonden in dit veld en de onderlinge communicatie gaat steeds gemakkelijker. De afstand valt weg. 

Bert zijn vader woont 1500 km bij hem vandaan. Zijn vader z’n gezondheid is niet optimaal. Als Bert intuned op zijn vader weet hij exact hoe het met hem gaat, hoe hij zich voelt, of hij een goede of minder goede dag heeft

 Afgescheidenheid, waar we zo lang in geloofd hebben, valt dus helemaal weg. Er is alleen maar verbinding. Sterker, je kunt niet eens niet verbonden zijn omdat je deel uitmaakt van het geheel.

Fysiek, emotioneel en mentaal

In deze upgrade gaat ons fysieke lichaam ook mee.Een valkuil kan zijn om tijdens de meditaties lekker in de hoge energie te hangen om vervolgens weer af te dalen in de lagere sferen als je eruit terugkomt. Ik nodig je echt uit om die energieën ook in je fysieke, emotionele en mentale veld te integreren, zodat je zo ook kunt gaan leven. Dan ervaar je die moeiteloosheid, die creatiekracht en die synchroniciteit.

Je zelfdelen
Weet je dat dat eenheidsveld zo uitgestrekt is dat het oneindig is? Dat jij in dat eenheidsveld nog zoveel meer verbindingen hebt dan waar je je waarschijnlijk bewust van bent. Wie zich ook in dat eenheidsveld bevinden zijn jouw zelfdelen. Je kunt je voorstellen dat jouw kern, jouw wezen, zo immens groot is. Dat past helemaal niet in jouw lichaam hier op aarde. Dat wat jij JIJ noemt, is maar een fractie van wie je werkelijk bent. Al die andere delen van jou bevinden zich ergens in het universum of in andere universa. Wellicht dat een ander zelfdeel van jou hier ook op aarde rondloopt. Als die zelfdelen hebben hun eigen specifieke kwaliteiten. Kwaliteiten die jou dus ook toebehoren en die je, als je wilt, kunt integreren in je aardse leven

Vergeten

Omdat ons bewustzijn zich met een razend tempo aan het verruimen is, zien onze zelfdelen nu de kans om zich aan ons te tonen. Ze staan werkelijk te trappelen om verenigd te worden, om gezien te worden. En ja, dan blijkt Avatar ineens niet zo’n science fiction film te zijn. Ben jij er aan toe om je te openen voor al die wezens? Ze staan te wachten op (hernieuwd) contact. Je kent ze hoor, ze zijn tenslotte deel van jou. Alleen ….. je was het even vergeten. Het is werkelijk een groot feest als je hier weer bewust van wordt.
Feest

Zelf heb ik het van de week weer ervaren. Jemig, wat heb ik dit gemist. Ik weet het, ik ken ze en heb ze ook al vaker ontmoet. Heb er gewoonweg geen aandacht aan gegeven de afgelopen tijd. Wat dit contact me weer oplevert? Een gevoel van compleetheid, zachtheid, rust. Niet één blij innerlijk kind, nee joh, een hele serie dansende en spelende kinderen. Elfachtig. Een zachte kat in mijn buik die ligt te snorren. Mijn lichaam reageert hier direct op door te ontspannen en zachter te worden. Het is ook fijner voor mijn lichaam omdat de energie nu beter door kan stromen. 

Het heeft mij weer een flinke duw voortwaarts gegeven. Wil jij ook – bewust  – het contact met je zelfdelen aangaan? Je compleetheid innemen? De rust ervaren en je lichaam in deze – intense – tijden een groot cadeau geven? Je bent van harte welkom! Een mail naar marion@het-licht.net en ik neem contact met je op.

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies