/
In de rust blijven

In de rust blijven

Ik krijg van meerdere kanten mailberichten over “verborgen agenda’s” “manipulatie” “5G en het virus” “verplichte vaccinaties” etc. met de vraag of ik hier wel van op de hoogte ben en hoe ik hier insta.

Ja, ik ben hiervan op de hoogte en ben me bewust van wat er speelt. Je hoeft alleen maar te kijken naar China hoe je daar geen vrije stap meer kunt zetten omdat je continu gevolgd wordt door middel van gezichtsherkenning. De app die in ontwikkeling is en die (schijn)veiligheid moet creëren, leidt ons naar dezelfde situatie. En dat is maar één voorbeeld.

Ik heb er bewust voor gekozen geen aandacht hier aan te geven in mijn blogs en hieronder leg ik uit waarom.

We worden wakker

De mensheid is aan het wakker worden en alle illusies waar we zo lang in geloofd hebben worden doorgeprikt. Dat is een prachtig gegeven en tegelijk kan het een grote angst veroorzaken. Het kan er toe leiden dat we zaken willen veranderen vanuit de persoonlijke wil omdat we bang zijn. Vanuit het niet accepteren van wat er is.

Waar ik mijn aandacht leg, daar breng ik mijn energie naar toe. 

Jouw unieke bijdrage

Ieder van ons heeft zijn/haar eigen specifieke bijdrage in dit proces. De één drukt zich zelf uit via het begeleiden van de jeugd. De ander door te zorgen voor ouderen. Weer een ander om de neveneffecten van 5G aantoonbaar te maken.

Mijn bijdrage is mensen te begeleiden bij het hervinden van de kracht in zich zelf, te ontdekken dat jouw binnenwereld krachtiger is dan de buitenwereld en hoe we vandaar uit en nieuwe maatschappij kunnen creeëren.

Leven

Dat heeft dus niets te maken met positief denken als mentaal concept! Het is het leven van wie jij werkelijk bent en je overgeven aan iets dat veel groter is dan jouw persoonlijkheid. 

Van IK naar ONS

En dan kun je ontdekken dat het niet langer over “ik” gaat maar over “ons”.

Door samen onze licht- en liefdesvelden te bundelen, dit uit te stralen naar een nieuwe toekomst zoals we die voor ons zien, geven we kracht aan het nieuwe, trekken we dat aan als nieuwe realiteit en worden alle thema’s die niet kloppen daarbij helder. 

Schieten we in het vechten dan geef je daar energie aan. Die kennen we maar al te goed en al veel te lang

Als je ondersteuning hierbij kan gebruiken dan kun je een afspraak met me maken voor een online sessie. Hier heb je toegang tot mijn agenda. De wekelijkse meditatie geeft ook een kans om je bewustzijn flink op te rekken. Je bent van harte welkom.

Harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies