/
Inspiratie

Inspiratie

Door wie of wat word jij geïnspireerd? Hoe komen er nieuwe creatieve ideeën tot je? Hoe zou het zijn als je je gewaar wordt, dat het leven zélf jou inspireert, dat het niet iets is buiten jou maar dat het in jou zit?

Potentieel

Wauw wat een potentieel komt er dan naar boven. Dat wat je denkt dat jouw inspireert, is gewoon deel van jou, in dat allesomvattende veld van energie dat je bent.

Dat het leven niet meer wordt wat het was is inmiddels wel duidelijk. Alles is voortdurend in verandering. Het voelt voor mij dat we met zijn allen nu een enorme stap aan het maken zijn. En of je die stap ook gaat maken is helemaal aan jou. Blijf je vasthouden aan het oude of stroom je mee naar het nieuwe.

Verwarring

Voor mij liggen, in de stappen die we aan het maken zijn, zoveel nieuwe mogelijkheden klaar. Zoveel nieuwe ideeën. En hoe gaaf is het om te ontdekken dat het leven zelf je daar naar toe leidt. En ja, dat kan ook verwarrend zijn. Om een voorbeeld te geven. Ik heb thuis een bord in de tuin staan met de naam van mijn praktijk erop en de dingen die aanbied. Tijd voor een nieuw bord en weet je, ik weet gewoon niet wat ik er op ga zetten. Het is helemaal blanco. Het enige dat ik weet, is dat ik de nieuwe energie wil uitdrukken. Misschien blijft de vorm van wat ik doe wel hetzelfde maar verandert de onderliggende energie ervan.

Goddelijke manifestatie

Ik vind het echt een leuke ontdekking hoor om de verschuiving te maken van een doelgericht creëren naar een creatieproces van wat goddelijke manifestatie is. Dat betekent geen vinger meer uitsteken, geen intentie vanuit willen meer plaatsen, maar puur vanuit dat hogere perspectief, vanuit die hogere trilling het naar je toe laten komen. Je volledig laten verrassen.

Dan ga je het leven ontdekken. Hoe mooi is dat.

Herzien

Herken je ook, dat wat je deed, als oude energie aanvoelt? Dat het gewoon niet meer klopt. Daarom kregen we de kans om deze periode alles te herzien. Vertrouw alsjeblieft op je gevoel. Je hoofd heeft misschien allerlei scenario’s waarom je door zou moeten gaan met iets. Volg je hart. Nogmaals …. Wat als je je hart volgt?

Hoe meer je je afstemt op het Goddelijke Zelf, hoe meer je aanwezig bent in het NU. Dan voel je de rust indalen. Vandaar uit borrelt de inspiratie op. Nieuwe creatieve ideeën die al heeeeel lang op de plank lagen. Geniet ervan!

Harte groet,

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies