/
Je hebt nog wat extra tijd gekregen

Je hebt nog wat extra tijd gekregen

De afgelopen weken heb je de kans gekregen om de illusies te ontdekken die je voor waar had aangenomen. Doordat er beperkingen opgelegd worden, kon je niet meer vluchten voor jezelf. Je werd letterlijk opgehokt en als je de kans gepakt hebt, kon je meer en meer je ware zelf ontdekken. Lukte het misschien om dat onrustige gevoel, dat inmiddels zo gewoon was geworden, te transformeren.

Of zoals iemand me schreef: “dank voor het delen van de klankmeditatie van Tom Kenyon. De steen is daarmee van mijn hart”. Wat mooi!

En “ik kom er achter hoe ik altijd met mensen ben omgaan vanuit een soort gewoonte, hoewel ik dat zo niet wilde. En hoe mensen met mij om gingen zoals ik dat niet wilde. Nu ontdek ik dat het ook anders kan en dat dat veel prettiger leeft”. 

Opeens bleek dat, wat altijd zo belangrijk leek, helemaal niet meer zo belangrijk was. Mijn man krijgt eindelijk zijn zin: een echtgenote met  lange haren . Waar je altijd tegen op zag om te doen, bleek nu appeltje, eitje te zijn.

Nieuwe orde

Er ontstaat een nieuwe orde in de chaos in en rondom je. En langzamerhand kan de chaos in jou minder en minder worden. Kan de rust indalen en kan je je eigen stilte horen.

Kon je vanuit die rust luisteren naar wat het kabinet voor voorstellen had afgelopen dinsdag? 

Maar kon je in de rust blijven?

Zelf merk ik dat ik in alle rust de berichten kan aanhoren.  Dat ik in mijn centrum kan blijven. Op het moment dat je in de frustratie schiet, in de onmacht, is er iets dat aandacht vraagt van je. Hoe werd je vanmorgen wakker?

Er komt een stroom in mij op gang, die tot expressie gebracht wil worden. IK BEN. Die energie wil gedeeld worden. Het wemelt van de nieuwe ideeën in me en mijn hart loopt over.

Doen waar ik voor gekomen ben

Het klinkt misschien gek maar ik ervaar deze tijd echt als een feestje. (Zonder de tragische situaties waar mensen in verkeren over het hoofd te zien). Ja, ook mijn toko ligt grotendeels plat en toch voel ik me zo blij, zo dankbaar dat ik op dit moment, in deze tijd, hier op aarde mag en kan rond hobbelen. Dat ik dit mee mag maken. Alsof ik hier mijn hele leven al op gewacht heb. Het begin van een nieuwe orde, hoe die er ook uit gaat zien.

Leuk praten

Misschien vergaat het jou wel anders en denk je “leuk praten Marion”. Ik zit hier thuis, moet mijn werk doen, kinderen die begeleidt moeten worden. Ik vind het helemaal geen feest en al helemaal geen rust.

Prioriteiten

De lat die we met zijn allen zo hoog hebben gelegd vraagt om aandacht. Ook vandaag geef ik je weer als tip om de prioriteit bij jezelf te leggen als je dat nog niet gedaan hebt. Jij bent de ingang! Heb je wel oog voor en wel weet van, wie je bent en wat jouw bijdrage is?

Ga je iedere dag even naar buiten om je aura te reinigen? Beperk je de info van alle media? Neem je dagelijks even een moment voor jezelf? Geef je je lichaam de aandacht die het verdient?

Als je niet kiest om aandacht te geven aan jeZelf zal er niets veranderen!

Je hebt van het kabinet gewoon nog wat extra tijd gekregen om jeZelf en je bijdrage te ontdekken. Keer het om. Dus als je het nu als een pffff ziet, kijk dan naar het cadeau dat je aangereikt hebt gekregen.

Fijne dag en tot morgen,

Harte groet

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies