/
Nieuwe mogelijkheden toelaten in je leven

Nieuwe mogelijkheden toelaten in je leven

Vorige week schreef ik over de modder die omhoog komt. Het duistere wat verlicht wordt. Voor de één is dit helder dat dit gebeurt en was het wachten wanneer het zou gebeuren. Voor de ander kan het een grote schok zijn om te gaan zien dat de wereld niet zo mooi was als je dacht dat die was.

Je eigen authenticiteit leven

Ben je nu overgeleverd aan wat of wie dan ook? In mijn visie niet, sterker, juist nu krijgen we de kans de eigen verantwoordelijkheid voor ons leven weer op ons te nemen. Weer helemaal in je eigen authenticiteit te gaan staan. Te onderzoeken wat voor jou wél klopt en dat wat een illusie bleek te zijn. Te onderzoeken waar en aan wie je in jouw leven de macht en je kracht uit handen hebt gegeven. Wie heb je op een voetstuk geplaatst en heb je jezelf kleiner gemaakt? Wie heb je meer wijsheid toebedeeld en ben je afgedwaald van je eigen innerlijke wijsheid?

Onrust en controle

In november van het vorige jaar had ik het gevoel dat de wereld haar adem inhield om iets groots wat stond te gebeuren. Uiteraard geen idee wat dat was. De laatste tijd heb ik dat zelfde gevoel en in eerste instantie maakte het me onrustig. Mijn hoofd ging er mee aan de haal en ik ontdekte dat de onrust te maken had met het gevoel controle te willen houden. Ik durf van mezelf wel te zeggen dat ik de controle al aardig losgelaten heb en vrij gemakkelijk mee stroom met dat wat er is. En nu werd er dus een diepere laag bloot gelegd.

Oneindige mogelijkheden

Mijzelf afstemmend op de hogere velden kwam ik uit bij de oneindige mogelijkheden als frequentie, als trilling. En daarmee verdween ook de onrust.

Waar we ook naar toegaan, wat er ook gebeurt: open jezelf voor de oneindige mogelijkheden die in het universum aanwezig zijn en die voor ieder van ons beschikbaar zijn en die het tij kunnen keren. Het universum is van nature overvloedig, harmonieus, liefde- en vredevol. In die energie liggen er nieuwe paden klaar om te betreden die ons naar nieuwe ervaringen op aarde zullen leiden.

Je hoofd kan er niet bij hoor, bij die nieuwe mogelijkheden. Het gaat er echt om alle controle los te laten (dat is namelijk een grote illusie) en je te laten verrassen door de magie van het universum. Je te openen voor de zorg van het universum voor jou. In die flow komt alles bij elkaar.

Dankbaarheid

Er is zoveel om je dankbaar voor te voelen. En dankbaarheid werkt als een magneet. Sta eens dagelijks stil bij waar je je dankbaar voor voelt en laat dat gevoel ook toe. Voel de dankbaarheid voor die nieuwe mogelijkheden in je leven, alsof ze al in je leven gerealiseerd zijn.

Ik wens je een fijne week toe.

Harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies