/
/
/
Anoniem

Anoniem

Al meteen vanaf het begin, voelde ik dat deze reis voor mij veel zou kunnen gaan betekenen.

Mijn thema waar ik mee aan de slag wilde gaan, was: “Ik wil beter in mijn kracht blijven staan en me niet door “bedreigende “ situaties, en/ of emotionele gebeurtenissen overrompeld voelen”.

Meteen al de eerste dag had ik profijt van het feit dat jij, Marion, in de meditaties het beeld van het Hogere Zelf krachtig neerzet. In jouw meditatie leerde ik om hem krachtiger te maken en om hem te laten uitstralen naar buiten toe zelfs tot in het oneindige. Daardoor kon ik de liefde die ik in mijn hart voel, ook laten uitstralen ver naar buiten toe. Ik merkte dat jij dat herkende in mij ! Dat vond ik heel bijzonder. Ik voelde me niet langer geremd door oordelen, verleden etc. Het mocht gewoon.

Heerlijk en bevrijdend om te ervaren. Ik kan mezelf nu krachtig neerzetten in het licht van mijn Hogere Zelf.helga

Later bij de kathedraal en de bibliotheek van de Hidden People voelde ik dat de Goddelijke Onvoorwaardelijke Liefde voor mij een anker is waar ik steeds weer op terug kan vallen als ik het nodig heb. De onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde die voor mij via de kathedraal zichtbaar werd is verbonden met mijn Hogere Zelf maar overstijgt alles. Uiteindelijk ook het duister, waar ik in de vorm van angst kortgeleden mee te maken kreeg.

Ik ben heel blij dat ik op IJsland zo gemakkelijk kon intunen op de energieën van de Hidden People, de vulkanen, lavavelden, geyser, watervallen etc.. Nu ik weer in Nederland ben is het weer wat lastiger, maar ik kan veel vasthouden van wat ik daar heb ervaren.

Juni 2016

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies