/
/
Drakenkracht en je multidimensionale Zelf ontdekken – 24 t/m 31 augustus 2022 (VOL)

Drakenkracht en je multidimensionale Zelf ontdekken – 24 t/m 31 augustus 2022 (VOL)

Ja, IJsland roept weer! Tijdens deze reis ga je contact maken met jeZelf als multidimensionaal wezen. Jij die bestaat op meerdere levels tegelijk. We gaan contact maken met je kosmische familie, met de natuurwezens, elven, trollen en met de drakenenergie die op IJsland sterk aanwezig is.

Fantasie?

Elven, trollen, draken: ze worden wel verwezen naar de fantasie. Jij kunt gaan ontdekken wat de kracht van deze wezens is en hoe je met ze kunt communiceren. Hoe dit je bewustzijn enorm uitbreidt en hoe het jou in je ware kracht zet. Draken dragen een hoge liefdestrilling in zich. Als de draak aan jou verschijnt krijg je de mogelijkheid om een quantumsprong in je bewustzijn te maken.

Dit is geen toeristische IJslandreis. Tijdens deze rondreis door het prachtige IJsland maak je op een unieke manier kennis met dit fascinerende land. Naast het genieten van de prachtige natuur,  zal de reis in het teken staan van het activeren van transformatieprocessen in jezelf. We zullen samen op verschillende plekken in de natuur mediteren en energetisch werken,  ons daarbij verbinden met elkaar, met de aarde en met wat de IJslanders de “hidden people” noemen. We verbinden ons op een dieper niveau met onze multidimensionale zelven en laten ons inspireren door de elementen.

Mogelijk programma van dag tot dag (niets staat vast alleen de overnachtingsplekken)

Elke ochtend starten we met meditatie en lichaamswerk. Een combinatie van lichamelijke en energetische oefeningen. De thema’s waarmee gewerkt wordt ontvouwen zich gedurende deze dagen als vanzelf.
Omdat het nog lang licht is hebben we een zee van tijd om van het prachtige landschap te genieten en ons te verbinden met de natuurkrachten.

24 augustus 2022

We vliegen om 17.50 uur met Transavia vanaf Schiphol naar Keflavik, de internationale luchthaven van IJsland. Als we aankomen op IJsland om 19.00 uur plaatselijke tijd, is het daar twee uur vroeger dan in Nederland. We halen de huurauto op en overnachten in Keflavik.

25 augustus 2022

Het IJslandse landschap kan overweldigend zijn. De oerenergie die ervan uitgaat. De weidsheid. We nemen alle tijd om onze energie samen te laten vloeien met dit prachtige land en helemaal hier aan te komen en in ons zelf aan te komen. Veel beweging helpt daarbij.

We reizen vandaag naar het westen van IJsland waar we de Hraunfossar en de Barnafoss bezoeken. Voor de gehele week geldt dat we stoppen op plekken die ons roepen. Meditatie en energetisch werk “in het veld”.  We overnachten op een boerderij met hot-tub nabij Reykholt.

26 augustus 2022

Onze eerste stop is de krater Grábrok. Een krater die we beklimmen en waar je heel gemakkelijk contact kunt maken met het vuur in de aarde (en het vuur in jeZelf). Deze krater bevindt zich in een enorm zacht liefdesveld. De waterval Glanni en Glannis Paradis liggen hier vlakblij.  Glannis Paradis gaat over de samenvloeing van het mannelijke en het vrouwelijke. We rijden noordwaarts richting Osar. Hier ontmoeten we de waterdraak. Tijd genoeg om op het strand in te tunen op deze energie en het ook te gaan belichamen. We overnachten op een paardenboerderij in een mooi langgerekt dal.

27 augustus 2022

Terug naar de hoofdweg om via een prachtige bergpas naar Hauganes te reizen. Onderweg o.a. een wandeling naar het elvenmeer en een wandeling naar de waterval Bola. Verbinding maken met de spirits van het meer en de waterval. We overnachten in Hauganes aan het fjord waar we morgen een walvisvaart op zullen maken. Met een beetje geluk kunnen we de walvissen vanuit het huis spotten.

28 augustus 2022

’s morgens op tijd uit de veren om een walvisvaart te maken. We zullen ons verbinden met deze immense bibliotheken en ons openen voor communicatie met hen. Een waar cadeau om deze prachtige wezens van dichtbij te kunnen gaan ontmoeten. We kijken welke weg we ’s middags terugnemen richting het westen. Onderweg stoppen we weer waar onze aandacht naar toe getrokken wordt. Overnachtingsplek is Borgir. Een stille – only the lonely – plek aan zee.

29 augustus 2022

Ik kan me voorstellen dat deze overnachtingsplek ons vanmorgen wat langer doet laten blijven hier. Go with the flow. Verkennen, verbinden, belichamen. Eindpunt van vandaag is Borgarnes.

30 augustus 2022

Vandaag  staat de Golden Circle op het programma. Langzaam aan weer wennen aan meer mensen om ons heen. Plekken die toeristischer zijn en wel een must see is als je naar IJsland gaat. We beginnen met een bezoek aan Thingvellir. De plek waar de aardplaten uit elkaar schuiven en je in een stuk niemandsland loopt.

Geysir is de geiser op IJsland. Geysir zelf doet het helaas niet meer (of zelden) doordat men er in het verleden zeeppoeder in gegooid heeft om hem te laten spuiten. Stokkur ligt er naast en komt zo iedere vijf minuten tot uitbarsting. Bijzonder om deze kracht door je heen te laten gaan en te voelen wat het met jouw kracht doet.

Gullfoss betekent “gouden waterval”. Stil worden en je laten onderdompelen in de nevel van de waternymphen.

31 augustus 2022

Vandaag hebben we nog een hele dag voor de boeg. Ik neem je graag mee een wandeling de bergen in om uiteindelijk uit te komen bij een warm waterriviertje. Een mooie afsluiting van deze spectaculaire vakantie.

’s Middags moeten we om 17.30 uur weer bij de luchthaven zijn. We vliegen om 19.50 uur en komen om 1.00 uur weer op Schiphol aan.

Praktische informatie

Vervoer:

We vliegen van Amsterdam naar Keflavik.
Op IJsland hebben we een huurauto tot onze beschikking.

Accommodatie

We verblijven in hostels en guesthouses.  Je slaapt op 2- of 3-persoonskamers met opgemaakte bedden. In de meeste hostels bereiden we onze eigen maaltijden.

Reisduur en reisdata

De reisduur is acht dagen van woensdag 24 augustus tot en met woensdag 31 augustus 2022.

Investering

Jouw investering voor deze onvergetelijke reis bedraagt € 1.845,00.

Inbegrepen

 • Vervoer op IJsland met een auto (autohuur, verzekering en brandstof);
 • Zeven overnachtingen op basis van opgemaakte bedden op 2- of 3-persoonskamers met douche en wc op de gang;
 • Ontbijt, lunch en diner
 • Yoga, meditatie- en energetische  begeleiding;
 • Reisbegeleiding;
 • Walvisvaart

Exclusief

 • vervoer van en naar Schiphol
 • vlucht Amsterdam-Keflavik-Amsterdam; (prijs op 11 april: 304 euro)
 • reis- en annuleringsverzekering (zie algemene reisvoorwaarden);
 • kosten van persoonlijke aard, zoals souvenirs, koffie en/of thee (anders dan in de hostels of tijdens de lunch), snacks
 • eventuele toegang voor musea, zwembad e.d.

De prijs is gebaseerd op een minimale deelname van 6 personen. Er kunnen maximaal 6 reizigers mee.

Gaat je hart sneller kloppen bij het lezen van deze informatie? Je bent van harte welkom om mee te gaan. Als je vragen hebt kun je me mailen of bellen (marion@het-licht.net of 06-10838062).

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies