/
/
Retraite: Je licht leven – 27 t/m 30 december 2022 (vol)

Retraite: Je licht leven – 27 t/m 30 december 2022 (vol)

De tijd tussen kerstmis en oudjaar biedt een mooie gelegenheid om naar binnen te keren. De vrede in jezelf te vinden. Te ontdekken dat dat er niet alleen met kerstmis is maar dat je dat kunt leven, elke dag opnieuw.

Het is een mooie tijd om terug te kijken op het jaar 2022. Te ontdekken wat klaar is en wat je achter je kunt laten en te zien wat er op je ligt te wachten om in het nieuwe jaar uit te gaan drukken, te gaan leven.

Het thema van deze bezinningsdagen is : “Je licht leven”. Je ware Zelf tot uitdrukking te brengen in alles wat je doet. Of te wel: be te flow!

Je licht leven

Tijdens deze retreat kun je contact maken met je eigen licht. Jij áls licht. Je licht ZIJN. Dat vraagt om in hogere realiteiten van de werkelijkheid in te pluggen. Te ontdekken wat je reikwijdte is, hoe je anderen aanraakt door licht te zijn en wat jouw licht bijdraagt aan het geheel. Als je contact maakt met jouw licht kun je ontdekken dat je ervaring van je werkelijkheid verandert. Je gaat je hele bestaan op aarde vanuit een hoger perspectief ervaren. Lichter, vreugdevoller, vrediger, levendiger.

Je wordt dus uitgenodigd je licht te gaan leven. Dat wat je wérkelijk bent tot expressie te brengen in de wereld om je heen. In je dagelijkse realiteit. Je niet meer klein te houden maar je volle potentieel tot uitdrukking te laten komen. Dat is zo lekker! Dat brengt zoveel stroming.

De dagen vullen zich met yoga, meditatie, energetisch werk, ademhalingsoefeningen, dans, klank en wat zich maar verder aandient.

Yoga

Sophie Mannes begeleidt je deze dagen met Raja yoga. Je kunt gaan voelen wat er in ’n yogales kan veranderen in je fysiek bewustzijn. Hoe is de energie na de les? Hoe is het met je levenskrachtenergie? Je wordt uitgenodigd bewust te ademen en je lichaam meer vloeibaarder te laten zijn. Je licht te zijn.

 

Programma

Op 27 december ontvangen we je graag om 17.00 uur. Je kunt je dan settelen waarna er om 18.00 uur een warme maaltijd geserveerd wordt. Voor de tijd die daarna volgt is er geen programma. Alles ontvouwt zich in het moment. De groepsenergie laat zien wat er aan de orde is om te belichten. De stroom zijn! Op 30 december rond 16.00 uur keer je weer huiswaarts zodat je oudejaarsdag weer thuis bent.

 Locatie

De retraite wordt gehouden in het centrum Athanor in Lochem. Een unieke plek. Naast de grote meditatie zaal zijn er buiten allerlei mogelijkheden om helemaal bij jezelf te komen. Het centrum bevindt zich op 3 ha buiten terrein. Vertoef in de steencirkel, in de boomgaard of op andere stille plekken om helemaal bij jezelf te komen. Op 4 minuten lopen zit je in het bos. De omgeving nodigt je uit om helemaal samen te vallen met de natuur. Om je energie vloeibaar te laten worden.

Kortom mogelijkheden genoeg om naast de meditaties jezelf heerlijk te verwennen en jouw licht te ontdekken.

Zie centrum Athanor

Slaapplekken

Je slaapt op een één of tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer en toilet op de kamer.  Bij aankomst is je bed opgemaakt en liggen er handdoeken voor je klaar.

Een persoonlijk gesprek maakt onderdeel uit van de aanmeldingsprocedure. Voor zowel jou als voor mij is het fijn om op voorhand kennis te maken.

De prijs voor deze retraite is 545 euro. Wil je gebruikmaken van een éénpersoons kamer dan betaal je 65 euro extra.

In deze prijs is inbegrepen:

  • drie overnachtingen op een twee- of één-persoonskamer met opgemaakte bedden en eigen douche en toilet op de kamer
  • drie keer ontbijt, lunch en twee-gangen diner. De liefde spat ervan af!
  • onbeperkt gebruik van koffie, thee, water en vers fruit
  • drie 1/2 dag meditatieve en energetische begeleiding
  • drie dagen yoga-begeleiding
  • gebruik van de gehele hoeve inclusief schoonmaak (je hebt dus geen corvee).

Ervaringen van mensen die je voor gingen kun je hier lezen.

Doe je mee? Meld je dan nu aan. Er is nog 1 plek beschikbaar op een twee-persoonskamer.

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies