/
/
Retraite: 4 tot en met 7 januari 2024 – Beleving met je hart als hoofdzaak

Retraite: 4 tot en met 7 januari 2024 – Beleving met je hart als hoofdzaak

Heb je soms ook niet de wens om je hoofd eens even op je nachtkastje te kunnen leggen? Het hoofd maakt veelal overuren en houdt ons weg van de realiteit, van je ware Zelf. Het ware Zelf is innerlijke rust, vreugde, liefde en harmonie.

Bewustzijn verruimen

In deze retraite nodigen we je uit je bewustzijn te verruimen. Zodanig dat je je eigen grootsheid en weidsheid gaat ervaren. Jouw licht. Er is niets krachtiger dan jouw licht! Bewustzijn is niet je denken. Het is je beleving, je ervaring. Je hart is hierbij de leidraad. Je hart weet hoe de stroom van het leven te volgen. Je hart kent die uitlijning op je ware Zelf.

Je hart de leidraad laten zijn

Dan kun je je bewust worden van je verbinding met alles en iedereen. Hoe jij deel uit maakt van het geheel. Hoe jij het unieke puzzelstukje bent met alles wat er is. Dat zonder jou de wereld er anders uit zou zien. Je hoofd in je hart laten zakken en vandaar uit je leven vormgeven. Ben je klaar voor een leven waarin je hart de leidraad is?

Het leven vieren

Humor, lachen, vrij zijn, dansen, verbinden, genieten. Alles wat het leven zo mooi kan maken. Deze dagen word je uitgenodigd dat weer helemaal tot je te nemen. Om het leven te vieren, in al zijn glorie, in al zijn licht.

Deelnemen als je “er voor wilt gaan”

Gaat je hart hier sneller van kloppen? Je bent van harte welkom om mee te doen aan deze retraite. Die wordt gehouden van 4 tot en met 7 januari 2024 (20.00-16.00).

Praktische informatie:

De dagen vullen zich met meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen, klank, dans, energetisch werk en vraag- en antwoordsessies. Gedurende deze dagen zullen we ook momenten in stilte zijn. Denk aan stiltemeditaties, stilte wandelingen of tijdens de lunch of diner. Coaching en energetisch “werk” vindt plaats in de groep, zodat iedereen kan mee resoneren met dat wat aangetikt wordt.

Yoga

Sophie Mannes begeleidt je deze dagen met de yoga en ademhalingsoefeningen. Niet door een rijtje houdingen af te werken, maar door hele rustige oefeningen, gericht op je bindweefsel, die de vloeibaarheid en elasticiteit in je lichaam stimuleren. Bindweefsel is een aaneengesloten netwerk in ons hele lichaam. Het verbindt en ondersteunt alle organen, gewrichten en spieren. Het heeft een bewustzijn op zich.

Je kunt gebruik maken van 2 speciale bindweefsel ballen die ter plekke aanwezig zijn.
Deze worden ingezet in de yoga houdingen waardoor je op een diep niveau loslaat. Verkleefde weefsels worden soepeler, opener en de verbinding wordt weer geactiveerd. In dat loslaten ga je merken dat er méér ruimte ontstaat voor (jouw) licht. Het licht kan moeilijker bij je binnenkomen als er stagnatie is in het lichaam.
Je ademhaling EN de fascia ballen creëren ruimte in je lichaam. Ruimte in het bindweefsel. Het is fascinerend om de eenvoud en de uitwerking hiervan te ervaren door je hele lichaam.

Je maakt nieuwe dingen open in jezelf, je ontwikkelt nieuwe energie, nieuw licht!

Locatie

De retraite wordt gehouden in het centrum Athanor in Lochem. Een unieke plek. Naast de grote meditatie zaal zijn er buiten allerlei mogelijkheden om helemaal bij jezelf te komen. Het centrum bevindt zich op 3 ha buiten terrein. Vertoef in de steencirkel, in de boomgaard of op andere stille plekken om helemaal bij jezelf te komen. Op 4 minuten lopen zit je in het bos. De omgeving nodigt je uit om helemaal samen te vallen met de natuur. Om je energie vloeibaar te laten worden.

Kortom mogelijkheden genoeg om naast de meditaties jezelf heerlijk te verwennen en jouw potentieel van lichtheid te ontdekken.

Zie centrum Anthanor

Slaapplekken

Je slaapt op een één of tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer en toilet op de kamer. Er zijn een beperkt aantal éénpersoonskamers beschikbaar. Bij aankomst is je bed opgemaakt en liggen er handdoeken voor je klaar.

Als je mij nog niet kent, maakt een persoonlijk gesprek onderdeel uit van de aanmeldingsprocedure. Voor zowel jou, als voor mij is het fijn om te weten of dit wérkelijk de stap is die je wilt zetten.

Jouw investering

De prijs voor de winterretraite is 662 euro. Wil je gebruikmaken van een éénpersoonskamer dan betaal je 90 euro extra. Daarnaast wordt er 9,00 euro aan je in rekening gebracht voor de bijdrage aan de stichting garantiefonds reisgelden GGTO.

Wettelijk ben ik verplicht om aangesloten te zijn bij een Garantiefonds Reisgelden. Ik ben aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). Dit fonds staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van de reissom terugkrijgt indien ik failliet zou gaan. Dit kan zijn vóór vertrek maar ook tijdens het verblijf op locatie.  Met de 9,00 euro wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Deze retraite valt onder de zogenaamde pakketreizen. Als je een annuleringsverzekering afsluit, dan kun je de reissom terugkrijgen als je door – voor de verzekering geldende redenen – niet deel kunt nemen.

De annuleringsregeling is als volgt:

a. tot en met 60 dagen vóór de dag van vertrek: 25% van de reissom;
b. vanaf 59 dagen tot en met 22 dagen vóór de dag van vertrek: 50% van de reissom;
c. vanaf 21 dagen tot en met 14 dagen vóór de dag van vertrek: 75% van de reissom;
d. vanaf 13 dagen voor vertrek: 100% van de reissom.

Op deze retraite zijn de algemene reisvoorwaarden van toepassing.

Ervaringen van mensen die je voor gingen kun je hier lezen.

Doe je mee? Meld je dan nu aan.

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies