/
/
Retraite: Thema volgt later dit jaar – 21 t/m 24 mei 2023

Retraite: Thema volgt later dit jaar – 21 t/m 24 mei 2023

Onderstaande tekst was het thema van 2022. Het thema voor 2023 volgt later dit jaar. In ieder geval kun je een idee hebben hoe de retraite er uit kan zien.

De hemel is niet ergens buiten je. Ergens in de lucht, in het universum. De hemel is hier op aarde en het is aan jou om die gelukzaligheid in het aardse te ervaren.

Onbeperkte mogelijkheden

Als je je bewustzijn uitbreidt, dan ontdek je dat je een multidimensioneel wezen bent. Dat je aardse zelf maar een ietepiet klein deel is van je ware Zelf. Als je “hoger inplugt” op de energie, zal je perceptie van de realiteit veranderen. Problemen die er leken te bestaan, lossen op, op manieren die je hoofd niet kan bedenken. Er zijn onbeperkte mogelijkheden! Je wordt je bewust van de stroming van het leven en hoe je alles krijgt wat je nodig hebt om vanuit die staat van gelukzaligheid te kunnen leven.

Tijd voor gelukzaligheid!

Tijdens deze retraite nemen we je graag mee in de energie van dat gelukzalige. Jouw essentie is verbonden met de bronenergie. Als je JA zegt tegen deze energie, het toelaat in je leven, in overgave komt aan dat hogere, dan is er oneindige stroming op welk gebied dan ook. Denk aan gezondheid, geld, liefde, relaties en vul zelf maar verder in. Je gaat het leven als energie waarnemen. JeZelf als energie waarnemen en het wordt duidelijk op welke gebieden je nog meer stroming mag toelaten zodat je dat gelukzalige kunt gaan ervaren.

Loslaten van wat je dacht dat je was

Dat vraagt om alles wat je dacht dat je was los te laten. Je hele identiteit achter je te laten en te ontdekken dat je dat grootste Goddelijke wezen bent met een oneindige creatiekracht. Te ontdekken dat jij het kanaal bent om Goddelijke liefde door je heen te laten stromen de wereld in. Te ontdekken wat jouw bijdrage is aan het geheel en hoe vervullend dat is.

In deze energie zijn er geen problemen, geen angsten, geen depressies. Het is de energie van vreugde, vrijheid, liefde, harmonie, schoonheid en oneindige mogelijkheden.

Deelnemen als je “er voor wilt gaan”

Is het voor jou ook tijd voor gelukzaligheid? Dat ben je van harte welkom om mee te doen aan deze retraite. Die wordt gehouden van 21 mei (20.00 uur) tot en met 24 mei 2023 (16.00 uur). 

Praktische informatie:

De dagen vullen zich met meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen, klank, dans, energetisch werk en vraag- en antwoordsessies. Gedurende deze dagen zullen we ook momenten in stilte zijn. Denk aan stiltemeditaties, stilte wandelingen of tijdens de lunch of diner. Coaching en energetisch “werk” vindt plaats in de groep, zodat iedereen kan mee resoneren met dat wat aangetikt wordt.

Yoga

Sophie Mannes begeleidt je deze dagen met de yoga en ademhalingsoefeningen. Niet door een rijtje houdingen af te werken, maar door je in hele eenvoudige houdingen, bewust te laten worden wat er in je speelt en hoe je die gelukzaligheid kunt ervaren.

Locatie

De retraite wordt gehouden in het centrum Athanor in Lochem. Een unieke plek. Naast de grote meditatie zaal zijn er buiten allerlei mogelijkheden om helemaal bij jezelf te komen. Het centrum bevindt zich op 3 ha buiten terrein. Vertoef in de steencirkel, in de boomgaard of op andere stille plekken om helemaal bij jezelf te komen. Op 4 minuten lopen zit je in het bos. De omgeving nodigt je uit om helemaal samen te vallen met de natuur. Om je energie vloeibaar te laten worden.

Kortom mogelijkheden genoeg om naast de meditaties jezelf heerlijk te verwennen en jouw potentieel te ontdekken.

Zie centrum Anthanor

Slaapplekken

Je slaapt op een één of tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer en toilet op de kamer. Er zijn drie éénpersoonskamers beschikbaar. Bij aankomst is je bed opgemaakt en liggen er handdoeken voor je klaar.

Een persoonlijk gesprek maakt onderdeel uit van de aanmeldingsprocedure. Voor zowel jou als voor mij is het fijn om te weten of dit wérkelijk de stap is die je wilt zetten. Of je voor gelukzaligheid wilt gaan..

De prijs voor deze retraite is 545 euro plus 7,50 euro bijdrage aan de stichting garantiefonds reisgelden GGTO. Wil je gebruikmaken van een éénpersoons kamer dan betaal je 65 euro extra.

Ervaringen van mensen die je voor gingen kun je hier lezen.

Doe je mee? Meld je dan nu aan.

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies