/
Stoppen met lummelen

Stoppen met lummelen

Mabel bruist van de nieuwe ideeën. Ze heeft het ene project nog niet gestart of is al met het volgende bezig. Prachtige projecten en tegelijk komt er niets van de grond. In de uitvoering wordt het chaos omdat Mabel niets afmaakt waar ze aan begonnen is. Prachtige ideeën liggen er op de plank die niet tot hun recht komen omdat er al weer andere energieën doorheen denderen.

Herken je Mabel? Als je je afstemt op Licht kan het zomaar zijn dat er stroom van nieuwe inspiratie je leven binnen glijdt. Dat betekent niet dat je alles tegelijk hoef uit te voeren. Misschien zijn het wel ideeën die pas over een tijdje in je leven tot uitdrukking willen worden gebracht. Schrijf ze op, leg ze weg en ontdek met welk idee je nu aan de slag gaat.

Gefocust blijven

De stroom volgen vraagt om gefocust te blijven. Wat wil er door jou naar buiten toe gebracht worden. Waar wordt jouw eigen unieke bijdrage gevraagd? Kun je daar standvastig bij blijven? Ben je bereid dat pad te volgen of laat je jezelf snel afleiden door zaken rondom je waardoor je je klussen niet afmaakt.

Afleiding

En ja, de afleiding is groot. Denk alleen maar aan de mobiele telefoon en alle (social) media. Hoeveel tijd per dag besteed jij waardevol? En daarmee bedoel ik, ben je gefocust op dat wat via jou tot uitdrukking gebracht wil worden? Hoeveel tijd verlummel je met zaken die er niet toe doen? Als je gefocust kunt blijven is het rustig in je hoofd. De weg is helder, je visie is ruim, er is daadkracht en je doet dat wat je doet met volle aandacht.

Chaos

Chaos in je hoofd is chaos in je leven. Dat kan ook omslaan in een vorm van perfectionisme. Een soort houvast om de chaos het hoofd te bieden, de boel toch nog bij elkaar te houden.

Trouw blijven

Voelen en weten hoe jij de weg wilt bewandelen en dat trouw blijven. Doen wat daarvoor gedaan “moet” worden en elke dag weer opnieuw bekijken wat daarbij past en wat niet. Een reactie van de persoonlijkheid kan zijn “het voelt niet goed meer”. Onderzoek eens of er lagen naar boven komen die gezien wil worden en waar de persoonlijkheid liever van wegblijft.

Mijn ervaring is dat als iets werkelijk niet meer klopt, dat dat in de stroom duidelijk wordt. Ik word dan moe of ik zit te trekken aan een dood paard. Voel ik weerstand dan is het juist een zetje om te ontdekken wat er onder schuil gaat, waar ik nog niet aan wil.

Als je een zetje nodig hebt om voorbij dat lummelen te komen, dan kun je hier een afspraak in mijn agenda maken.

Ik wens je een lekkere week toe.

Harte groet,

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies