/
Wat houdt jou nog tegen?

Wat houdt jou nog tegen?

Wat houdt jou nog tegen om dat leven te leiden wat je wenst? Om je hoogste goed te leven? Om je te laten zien wie je wérkelijk bent? Ben je klaar om alle maskers af te leggen en jezelf bloot te geven? Je volledige potentieel te leven? Ja maar, wat als alles lukt? 
Verkrampingen van het ego

Voor veel mensen is het doodeng om zich zelf prijs te geven. Het ego begint gelijk te gillen dat het je kop kost, dat je kwetsbaar bent, dat mensen over je heen walsen. Allemaal verkrampingen van het ego die jou weghouden van je ware Zelf. De vraag is: is dat wel zo? Is het echt zo dat als jij je laat zien wie je bent, anderen over je heen walsen? Dat het je kop kost?
Van boos en gefrustreerd naar huppelend en blij

Sorea ging met die overtuiging tijdens een sessie aan de slag. Ze kwam uit in een vorig leven waar ze als kind niet gezien werd als wie ze was. Er was geen ruimte voor haar creativiteit en haar speelsheid. Geen ruimte voor haar anders waarnemen. Sorea komt in contact met een boos en gefrustreerd kind dat zichzelf terug getrokken heeft. Ze heeft zich klein gemaakt, zodat ze maar niet opvalt. Ze wordt toch niet gezien.

Sorea herkent de boosheid en de frustratie in haar huidige leven. Als Sorea van nu, kan ze het kind met terugwerkende kracht dat geven wat het kind nodig heeft. Sorea ziet het licht in het kind, speelt met haar tikkertje en maakt mooie tekeningen. Het kind verandert van een boos, gefrustreerd kind in een huppelend meisje dat plezier in het leven heeft. Ze kan het kleine meisje helemaal laten samensmelten met de Sorea van nu.photo-1468235786671-7d0c7b22c605

Het licht als kracht

Zo samengesmolten met de kleine Sorea en in contact met haar licht, ontdekt Sorea dat het licht haar kracht is. Dat door in haar licht te gaan staan er als vanzelf grenzen worden aangegeven. Niets of niemand kan hier overheen walsen. Het licht zelf is de bescherming. Er is geen enkele reden meer om zich af te schermen, om een omhulsel om zich heen te trekken, om zich terug te trekken. Ze ziet dat mensen blij worden als ze in haar licht gaat staan. Dat dat anderen ook rechtop doet gaan staan.
Als ik Sorea vraag aan wie ze zich allemaal wil laten zien verschijnen er heel veel mensen voor haar. Ze laat haar stralendheid en haar licht zien. Het zet haar letterlijk recht op. Het geeft haar vleugels en ze voelt de vreugde van het zijn hier op aarde. 

Excuses

Welke excuses brengt jouw ego allemaal nog naar voren om maar niet in je licht te gaan staan? Sorea haar ego had het nodig om door de haren gekroeld te worden en bijgepraat te worden. Het ego hoeft niet weg. Door het ego zet je jezelf in de wereld. Het mag alleen een hoger doel dienen. Het mag meegroeien met jouw groei. Het mag als dienaar voor jou aan de slag. Zodanig dat jouw licht door je ego naar buiten toe uitstraalt. Je zult merken dat je daarmee anders communiceert, andere interacties hebt, andere dingen aantrekt. Je zult meer rust in je leven ervaren, uit de strijd, uit het je best doen om jezelf te beschermen. Uit het je best doen om jezelf neer te zetten in de wereld. Jij bent gewoon Jij en daarmee helemaal perfect. Welkom thuis!

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies