/
/
De helende kracht van ZIJN (voorheen Healing Circle)

De helende kracht van ZIJN (voorheen Healing Circle)

Een healing circle is een groep mensen die bij elkaar komt om vanuit jeZelf ZIJN de energie te verhogen. In deze verhoogde energie creëren zij een ruimte waarin er heling kan plaatsvinden bij iemand die dat kan gebruiken. Als deelnemer heel jij dus niet maar door toe te laten wat er is, creëer je een ruimte waarin dat kan gebeuren.

Het mooie van deze manier van “werken” is dat het een uitwisseling van energie is en geven en ontvangen gelijk zijn aan elkaar. Het maakt dus in feite niet uit of je de energieverhoger bent of degene bent die ontvangt. Geven is ontvangen.

Uitgangspunt is dat je je niet bezighoudt met de ziekte of de kwaal. Dat is niet aan ons. Ook hier gaat het om een stap opzij te doen. Om jouw energieveld zodanig te verhogen dat de Goddelijke energie door je heen kan stromen en er heling kan plaatsvinden.

Graag kom ik met een groep mensen bij elkaar die ervoor kiezen hun energie in te zetten om het leven van iemand anders aangenamer te maken. 

Tijdens deze avond wordt je in de gelegenheid gesteld om een healing te ontvangen. En dat kan op allerlei gebieden zijn, zowel fysiek als emotioneel of mentaal. Je kunt ook deelnemen zonder zelf een healing te willen ontvangen. Je draagt dan bij aan het veld van liefde waaruit healing kan worden gegenereerd.

Spreekt dit je aan? Je bent van harte welkom om mee te doen.

Wanneer: dinsdag 29 november 2022 van 19.00 tot 21.00 uur in Wakker Bewustzijn in Alkmaar
Duur: 2 uur
Jouw investering: 25 euro

 

De ervaring van Yvonne:

Ik had dit op deze manier nog nooit eerder gedaan. Ik was er daarom ook open ingestapt en dacht ik zie het wel. Onder jou begeleiding heb ik daar veel vertrouwen in:)

Op het moment dat ik ging liggen en ik de energie voelde stromen was dat al een speciaal gevoel. En toen iedereen zijn hand op een deel van het lichaam plaatste werd het intenser en leek het alsof ik werd gedragen. De liefde de warmte was voelbaar, en het ging ook nog heerlijk  stromen.

En dat allemaal voor mij…

De tranen die gingen stromen, de benen en armen die wilde trillen zonder dat ik daar invloed op had. Het voelde heel fijn om in zo’n ontspannen , vrije toestand te zijn en het te laten gebeuren.

Ik had heerlijk geslapen die nacht. De volgende ochtend voelde het heel goed, heel ruim, licht. Alsof er een sluier weg was. Het maakte mij vrolijk en opgewekt. Ik had ook goede energie en dat was de hele dag merkbaar.

  • Yvonne Klaver

Ervaringen

Ik had dit op deze manier nog nooit eerder gedaan. Ik was er daarom ook open ingestapt en dacht ik zie het wel. Onder jou begeleiding heb ik daar veel vertrouwen in:) Op het moment dat ik ging liggen en ik de energie voelde stromen was dat...

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies