/
Wat kies je? Ga je voor het hoogste?

Wat kies je? Ga je voor het hoogste?

Er ligt een nieuwe wereld klaar. Het wacht op je tot je er voor kiest om het je realiteit te laten zijn. Een wereld waarin jij je vrij voelt in alle aspecten van je zijn. Waarin je je vreugdevol voelt, ongeacht de omstandigheden om je heen. Een wereld waar de liefde regeert. Een wereld vol overvloed. Overvloed aan liefde, aan welzijn, aan veiligheid, aan aandacht, aan gezonde voeding, aan zorgzaamheid, aan vertrouwen, aan samen, aan …

Loslaten van ..

Het kan jouw werkelijkheid, onze werkelijkheid worden als je ervoor kiest om je oude overtuigingen los te laten. Overtuigingen over tekort, over schuld, over schaamte, over niet goed genoeg te zijn. Om nieuwsgierig te zijn naar de ongekende mogelijkheden. Om het oude “normaal” los te laten, om in de verandering te stappen, om mee te bewegen met wat het leven je te bieden heeft.

Oei ik groei!

We zitten met zijn allen in een enorme groeispurt. Oei, ik groei! Het is als de rups, de cocon en de vlinder. Iedere fase van rups tot vlinder is van belang. Je kunt geen stap overslaan of versnellen. Ieder op zijn eigen tempo, alles in het juiste moment. En ….. om in dat kader te onderzoeken waar je blijft hangen in het oude, uit angst voor iets of omdat het niet zo lekker voelt. Weerstand is een emotie, een richtingaanwijzer. Het raakt iets aan dat buiten je comfortzone ligt. Het daagt je uit nieuwe stappen te zetten, voort te gaan op weg naar die vlinder.

Er is een verschil tussen “iets wel of niet doen omdat het klaar is, omdat het niet klopt” en “iets doen of niet doen vanuit weerstand”. Kun je dat voelen? Laat de weerstand helemaal door je heen gaan. Voel dat je dat niet bent. Het is energie die jou iets wil laten ervaren, nieuwe inzichten die tot leven komen.

Er gebeurt exact wat er “moet” gebeuren

In de huidige chaos kun je veel weerstand in jezelf tegenkomen. Misschien ook wel boosheid, onbegrip, angst, machteloosheid. Onderzoek het, bevrijdt jezelf ervan door je licht erop te laten schijnen en plug hoger in. Door hoger in te pluggen (lees je te verbinden met je essentie) kun je met een adelaarsblik gaan waarnemen. Je kunt in de rust en stilte blijven, terwijl het leven zijn gang gaat. Er gebeurt exact dat wat er “moet” gebeuren om met zijn allen de stap naar die nieuwe wereld te kunnen maken.

Liefde is het hoogste

Liefde is het hoogste. En laat maar even los wat je denkt dat liefde is. Het is zoveel grootster. Kun jij Liefde de ruimte geven zijn/haar ding te doen? Kun jij je overgeven aan de Liefde als voortstuwende kracht van wie je bent en wie wij zijn? Als het leven zelf?

En het gaat nu met een sneltreinvaart. Dat ervaren (in plaats van het mentale concept) dat jij de liefde bent. Dat jij het leven op zich bent. Hoe meer het jouw ervaring wordt, je je bewustzijn opstrekt, hoe meer mensen jij weer aantikt. Licht creëert licht. Bewustzijn creëert bewustzijn.

Straal!

Dus mocht je nog strijden, vechten, willen bekeren, anderen wakker willen maken? Het heeft geen zin. De weerstand die je zult ontmoeten zal alleen maar groter worden. Je verwacht namelijk iets van iemand. Keer naar binnen, naar dat stille in jou, naar die plek waar alles aanwezig is. Kies voor Liefde en straal!

Stralende harte groet

 

 

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies