/
08-08-2019: de deuren naar het paradijs staan wijd open

08-08-2019: de deuren naar het paradijs staan wijd open

De Leeuwenpoort

 

De Leeuwenpoort is een energetisch portaal waar we door heen gaan. Ieder jaar valt die op 8 augustus. Het geeft een kans tot het maken van grote bewustzijnsverschuivingen. Dit jaar heeft het, mede door de zon- en maansverduisteringen van de afgelopen maand, een nog intensere kracht dan voorgaande jaren.

Rollercoaster

Misschien heb je het de laatste tijd wel gemerkt. Alles wat een lagere trilling in zich draagt, dat wat niet past bij wie je écht bent, komt nog eens krachtig naar boven als uitnodiging om het los te laten. Om het voorgoed, na al die levens dat je het hebt geleefd, op te ruimen.

Alles wat jou – vanuit het ego – doet terug trekken in de energie, alles waarin je jezelf kleiner maakt, alle angsten, alle oordelen (over jezelf en over anderen), alle onmacht, alle ongerechtigheid, alles wat jou ervan weerhoudt je hoogste potentieel te leven wordt je nog even haarscherp getoond als uitnodiging tot groei. Om wérkelijk in dat hoogste potentieel te gaan staan. Dat pure licht dat jij bent, die bron van liefde wil nu echt, via jouw fysieke bestaan, uitgedrukt worden en wel in jouw unieke vorm.

Emoties en fysieke klachten

Dat kan gepaard gaan met flink wat tranen, vermoeidheid, gevoelens van kwetsbaarheid of andere fysieke klachten. Tegelijkertijd voel je dat er flink opgeruimd wordt. Dat er ruimte komt. Dat je op andere manieren tegen dingen aan gaat kijken. Dat je ziet wat het je allemaal opgeleverd heeft en waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Je kunt ontdekken dat JIJ het verschil maakt en kunt maken. JIJ bent degene die je leven kan veranderen.

Hanneke schildert en ze is uitgenodigd om een expositie te houden. Het vliegt haar naar haar keel. Angsten, beren op haar pad, gedachten als “wie vindt mijn werk nu mooi?”.  Ze maakt zich klein. Het liefst zou ze over een jaar weer wakker worden als alles achter de rug is. Tijdens een meditatie ontdekt ze dat ze dit hele scala aan emoties en gedragspatronen, al vele levens herhaald. Zich zelf niet laten zien, zich zelf niet de moeite waard vinden, zich kleiner maken dan ze is.

In de sessie die volgt ziet ze dat het tijd wordt om deze gedragspatronen te doorbreken. Dat het Goddelijke in haar aan haar deur klopt. Het is tijd. NU!

Het paradijs wacht

Met deze Leeuwenpoort staan alle deuren wijd open om opnieuw het paradijs in te gaan. En er is zoveel hulp aanwezig. Opgestegen meesters, engelen, gidsen. Ze staan te popelen om je te helpen bij het maken van die stap. Om je geboorterecht weer op te eisen: “leven in de hemel op aarde”. De hemel die zoveel grootser en mooier is dan we ons maar kunnen vermoeden.

De vraag is alleen of jij de stap gaat maken…..

Hermien zit in een arbeidssituatie waarin nog al wat onvrede is. Samen met haar collega’s bespreken ze wat er allemaal mis gaat, hoe ze niet gezien worden, hoe ze niet gerespecteerd worden. Met Hermien kom ik in gesprek over het voeden van deze gedachten én van de energie. Dat als ze uit deze energie stapt, ze hoger inplugt, de energie op de werkvloer kan veranderen. Jij verandert iets in jouw energie en de omgeving volgt. Dus….. waar kies je voor? Blijf je de onvrede voeden Hermien of ga je het verschil maken?

Nog 4 dagen te gaan voordat we de Leeuwenpoort doorgaan.

Wat tips voor deze tijd

Keer deze dagen wat vaker naar binnen. Word je gewaar van wat er allemaal in je speelt, wat aandacht vraagt, wat losgelaten wil worden. Huil de tranen van al die levens die vrij willen komen. Neem je rust en let op wat je eet, wat je in je lichaam stopt. De hogere frequenties vragen echt een uitgelijnd eetpatroon. Dat vraagt om keer op keer stil te staan wat je lichaam nodig heeft in plaats van op de automatische piloot wat naar binnen te werken.

Op 8 augustus (De Leeuwenpoort) kom ik graag met een groep mensen samen om te mediteren. Om samen de Leeuwenpoort door te gaan. Deze meditatie staat niet op de site. Als je resonantie voelt op dit hele gebeuren, ben je van harte welkom. Aanvang 19.30 uur. Duur: 2 uur. Investering 25 euro.

Maximale deelname: 9 personen. Aanmelden graag via marion@het-licht.net

Ik wens je een hele krachtige transformerende week toe.

Harte groet,

 

De energie van de Leeuwenpoort werkt uiteraard door. Wil je jezelf opnieuw uitlijnen in de nieuwe energie dan is de stilte retraite daar een mooi moment voor. Er zijn nog 3 plekken vrij. Alle info op https://www.het-licht.net/stilteretraite/

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies