Waarom Het Licht

Een vuurtoren gaat niet op zoek naar schepen op zee om ze binnen te halen. Het blijft staan om zijn licht te laten schijnen voor wie de haven zèlf wil binnenkomen.

Voel jij je moe, bang, radeloos, afgescheiden? Heb je het idee overgeleverd te zijn aan krachten buiten jezelf?

Wil je de verschuiving maken van “je slachtoffer en overgeleverd voelen” naar “je eigen innerlijke kracht ervaren en hoe je dat in de wereld neerzet”? Wil je afrekenen met je macht aan wat of wie dan ook uit handen te geven? Voel je het verlangen om te gaan voor het hoogste potentieel in jou? Om dat wat (waarschijnlijk al jaren) gemanifesteerd wil worden, nu te gaan leven?

De nieuwe energie gaat over wij, over onvoorwaardelijke liefde, over jij als energie, als puur bewustzijn. In die energie bestaan er geen problemen. Dat is iets van je mind.

Ontdekken dat je al heel en compleet bent. Dat je Goddelijk perfect bent, met al je mooie en minder mooie kanten.

Heel vaak drukken we onze frustraties uit. In deze nieuwe tijd wordt je uitgenodigd om je te verbinden met je essentie, je Goddelijke zelf om van daaruit jouw waarheid naar buiten te brengen. Dan voel je je energiek, krachtig, je weet, je bent verbonden, je voelt innerlijke vrijheid, vreugde. Puur bewustzijn.

Wat heb ik je te bieden om je hoogste goed te kunnen leven?

Jou Zelf!

Ik bied een uitnodigende ruimte aan om jezelf te verbinden met je essentie. Om te ontdekken dat die kracht, die rust, die vrede, die harmonie, de stille staat waaruit alles ontstaat, in jóu aanwezig is.

Door mijn heldervoelende en helderwetende waarnemingsvermogen kom ik snel tot de kern. Ik schud je op een liefdevolle, ondersteunende en soms confronterende manier wakker. Inzichten en acties die ervoor zorgen dat jij je eigen verantwoordelijkheid over je leven (weer) op je neemt.

Wat brengt dat:

  • Rust; je emoties komen tot bedaren en het wordt stiller in je hoofd
  • Innerlijk weten; ervaren dat je helemaal goed bent zoals je bent
  • Veiligheid; thuiskomen in je lichaam en genieten van het hier op aarde zijn
  • Energie; je krijgt weer zin om dingen te gaan ondernemen
  • Vreugde; de grondtoon van wie je werkelijk bent
  • Vrijheid: uit de ratrace, uit het geleefd worden naar het opnemen van eigen verantwoordelijkheid. Dat doen waar jij gelukkig van wordt.
  • Harmonieuze relaties: jij verandert iets in jezelf en dat heeft direct uitwerking op de mensen om je heen

Geluk behoort
ook jou toe!

Geluk behoort ook jou toe!

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies