/
5 tips (en een gouden) om jouw droomleven te creëren.

5 tips (en een gouden) om jouw droomleven te creëren.

Sta je er wel eens bij stil dat wat voor jou heel vanzelfsprekend is, dat voor een ander helemaal niet zo hoeft te zijn? Zo vroeg iemand mij laatst ‘hoe kom jij toch aan zo’n mooi leven?”. Een uitnodiging om te delen. Dus vandaag 5 tips (en een gouden) hoe jij jouw droomleven kunt creëren.

Tip 1. 
Maak een lijstje waar je dankbaar voor bent

Dankbaarheid is een kwaliteit die werkt als een magneet voor je droomleven. Als je je ergens dankbaar voor voelt is dat een impuls voor het universum om je meer van dat te schenken. Het gaat erom dat je de dankbaarheid écht voelt. Dus niet alleen een mentale theorie. Begin gewoon eens met iets waar je je met gemak dankbaar voor kunt voelen. Bijvoorbeeld voor de zon die iedere dag weer schijnt. Voel hoe de dankbaarheid door je lichaam stroomt.
Vervolgens kun je een lijstje gaan maken met allemaal zaken waar je je dankbaar voor voelt. Bij elk aspect sta je toe om te voelen, om de dankbaarheid door je heen te laten stromen.

Tip 2.
Maak een lijstje van je verlangens

Hoe ziet jouw droomleven er dan uit? Schrijf eens al je verlangens op en weet dat jij degene bent die beperkingen oplegt. Echt alles is mogelijk. Denk out of the box, groots. Je hoeft niet te weten hoe het naar je toekomt. Waar het omgaat is dat je contact maakt met wat je wérkelijk wilt. Belangrijk is dat je naar de onderliggende essentie van je verlangens kijkt. Onder het verlangen van een groter huis kan bijvoorbeeld de wens naar vrijheid liggen.

Tip 3.
Stel je voor hoe je leven eruit ziet als dat wat je verlangt al in je leven aanwezig is.

Ga eens rustig zitten, sluit je ogen en zie eens voor je hoe je droomleven eruit ziet als dat wat je verlangt in je leven aanwezig is. Met wie omring je je dan? Hoe voel je je dan? Wat doe je dan? Hoe gedraag je jezelf? Weet dat het voor het creatieproces niet uitmaakt of iets al werkelijk zo is of nog niet. Door jezelf het helemaal voor te stellen en te voelen alsof het al zo is, trek je dat wat je wenst aan.

Tip 4.
Gedraag je ernaar

Is je wens om een Volkswagen Cabrio te rijden? Ga naar de autodealer. Maak een proefrit en voel alsof die al helemaal van jou is. Dit is een materieel voorbeeld. Je zult merken dat als je merkt dat jij de creator bent van je leven, je steeds meer je focus zult leggen om bepaalde kwaliteiten in je leven te gaan ervaren. Denk aan vrede, harmonie, rust, balans. Ook hier geldt dat je je er alvast naar kunt gedragen alsof het er al is.

ip 5.
Kijk The Secret

De film of het boek The Secret geeft een mooi beeld van het creatieproces en universele wetten. Wat mij betreft is het wat teveel gefocust op materiële zaken. In de uitlijning op het Goddelijke Zelf gaat het steeds meer over creaties die zowel de mensheid als jou zelf ondersteunen. Gaat het niet meer over persoonlijk belang. Mooi om dit in je achterhoofd te houden bij het creëren.

De Gouden Tip

Doe mee aan de workshop “Creëer je droomleven”. Een dag waarin ik je begeleid om met meditatie, schrijfoefeningen en creatieve uitingen jouw droomleven te creëren. Je gaat je overtuigingen onderzoeken en transformeren. Dat wat je gelooft trek je namelijk aan. Vormt je werkelijkheid. Geloof je dat iets toch niet zal lukken, dat je het niet voor elkaar krijgt? Je hebt helemaal gelijk! Geloof je dat iets, hoe onwaarschijnlijk het misschien lijkt, toch jouw deel zal zijn? Je hebt helemaal gelijk! Ik ervaar mijzelf als een enorme bofkont dat ik dit leven leidt. Dus waarom zou jij niet jouw ultieme droom kunnen realiseren? Neem de touwtjes in eigen handen. JIJ bent de creator van je leven. 

Ik neem je graag mee in de wondere wereld van creatie op woensdag 14 maart a.s. van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor de lunch wordt gezorgd. Jouw investering voor deze superdag is 125 euro.

Aanmelden? Mail via https://www.het-licht.net/contact
 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies