/
Alles is energie

Alles is energie

In het proces van jezelf loskoppelen van alles waarvan je dacht dat je het was, kun je uiteindelijk uitkomen bij jezelf ervaren als puur energie. Energie dat samen geklonterd is en jouw lichaam vormt. Energie als puur bewustzijn, de waarnemendheid. Dan blijft er dus niets meer over van wat je dacht dat je was. Iedere vorm, ieder plaatje, iedere overtuiging. Niets, alleen energie.

Energie in beweging

Dan kan het je ook duidelijk worden hoe energie continu beweegt. Je gaat bijvoorbeeld wandelen of sporten. Je lichaam voelt anders aan vóór de activiteit dan erna. Dat is de energie die anders is gaan stromen.

Waarschijnlijk herken je deze ook wel. Je bent met een aantal mensen samen en er komt iemand binnen. Je voelt direct dat de sfeer bedompter wordt, dat mensen stiller worden. Wat gebeurt er? Er komt een ander soort energie binnen en dat heeft direct invloed op de aanwezige energie.

Wat je wel kunt veranderen

De ander die binnenkomt kun jij niet veranderen. Wat je wel kunt veranderen is de energie in de ruimte. Hogere frequenties schrijven als het ware de lagere frequenties over. Dus als jij – in welke omstandigheid ook – je frequentie hoog kunt houden, lever je een bijdrage in het veranderen van de energie, noem het de sfeer.

Energie volgt de aandacht. Daar waar je je aandacht op richt groeit. Het boeiende is dat dat niet betekent dat je niet kritisch hoef te kijken wat er in de wereld gebeurt. Het betekent niet dat je weg kijkt of je ogen sluit. Nee, juist in de hogere frequentie, kun je vanuit rust de energie ervan observeren.

Alles is energie.

Dus ook de emotionele uitbarsting van de man die zijn winkelwagentje moet schoonmaken. Ook de vrouw die angstig roept “ga eens aan de kant”. Als je gaat doorhebben dat het allemaal energie in beweging is, bewustzijn is, hoger of lager in frequentie, dan kun je gaan spelen met jouw energie. Hoe dat verandering kan brengen in de situatie. Dat hierin de sleutel ligt naar een nieuwe wereld. Niet vanuit strijden maar vanuit je eigen vibratie in de situatie verhogen.

Massamedia en jouw en jouw energie

Kun je je dan ook voorstellen wat de energie van de massamedia met je doet? Dat het dus belangrijk is om vanuit jouw innerlijke rust, vanuit jouw verbinding met het Goddelijke Zelf de wereld in te kijken. Vanuit die energie je vraagtekens te plaatsen bij wat er gebeurt en kritisch te zijn. Dan is er namelijk geen strijd, dan hoef je de wereld niet te veranderen. Want alles vindt exact plaats vanuit Goddelijke timing. Het is bewustzijn en het creëert bewustzijn.

Kun je zien wat de energie van chaos, machtsmisbruik, manipulatie en ga zo maar door met jouw energie in deze tijd doet? Jij hebt de sleutel!

Fijne dag

Harte groet,

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies