/
Ben jij het wel waard?

Ben jij het wel waard?

Ben jij het wel waard om een gelukkig leven te leiden? Om gezond te zijn, om dat te ontvangen wat je nodig hebt, op de meest mooie manier, die je mind gewoon niet kan bedenken. Ben je het waard om van gehouden te worden? Ben je het waard om een moeiteloos leven te leven? Ben jij het waard om jezelf te verwennen? Kortom, ben jij een Goddelijk leven waard?

Tijd om los te laten

Het gevoel van “het niet waard zijn” uit zich vaak in emoties als (faal-)angst, schuld, schaamte, jaloersheid, gevoelens van het niet mogen of het niet goed hebben gedaan. Emoties die je afhouden van je ware Zelf. Het zijn ook emoties die jou kunnen doen laten geloven dat je niet goed bent zoals je bent. Dat je zondig bent. Dat je beter je best moet doen en ga zo maar door. Maar je bent je emoties niet! Het zijn energieën die rondom ons draaien en die we oppikken. We hebben ons er mee geïdentificeerd. Tijd om het los te laten. Je hebt ze opgedaan in dit leven of in vele vorige levens. Met de energie van de Leeuwenpoort van afgelopen donderdag heb je écht NU de kans om een nieuwe start te maken.

Haal je voet van de rem  

Tijdens mijn opschoningswerk deze week, kwam het thema “overgave aan de stroom” omhoog. Ik kon zo goed voelen dat iets in mij, mezelf van totale overgave afhield. Als ik zelf op de rem trap en het niet toelaat, dan kan die diepe vreugde en die onvoorwaardelijke liefde ook niet totaal doorkomen. En dat uit zich dan vervolgens ook in je buitenwereld. Als je het jezelf niet waard vindt om een prachtig, gelukkig leven te leiden, hoe ervaar je dan nu jouw leven? Het is puur een weerspiegeling van je overtuigingen.

Ben jij zondig?

In hoeverre resoneert de katholieke zin “Heer ik ben niet waardig dat gij tot mij komt” nog in jouw systeem? Misschien zeg je “ik heb afstand van de kerk genomen”. Vergeet niet hoe diep deze mantra’s geworteld zitten in ons systeem. Hoezo ben jij niet waardig als je een schepping van het Goddelijke zelf bent? En als ik geloof dat ik niet waardig bent dat het Goddelijke door mij heen stroomt, begrijp je dan dat het ook niet in kan dalen. Dat wat je uitstraalt ontvang je.

Jij kunt het verschil maken

Je bent een uitstraling van het Goddelijke. Via jouw fysieke, emotionele en mentale lichaam straalt het Goddelijke de wereld in. JIJ bent de verbinding. Door jou kan de wereld veranderen omdat jij met jouw uitstraling alles en iedereen rondom je aanraakt. Als je mooi ingeplugged bent op die hogere stroom, kun je alles meenemen naar een hoger niveau van welzijn.

Stel je eens voor dat je het jezelf wél waard vindt. Wat zou je jezelf dan nu gunnen? Wat zou je doen? Het kan iets groots of iets kleins zijn, daar gaat het niet om. Waar zou je gelukkig en blij van worden. Zo gaf ik mezelf deze week een workshop cadeau. En wat heb ik ervan genoten. Het voelde ook écht dat ik dat gewoon mocht ontvangen. Zonder verontschuldigingen, zonder uitleg te hoeven geven. Ik was het gewoon waard. Super!

De kracht van violet

De kleur violet kan je helpen om jezelf het waard te vinden om een mooi en gelukkig leven te leiden. Vul je zelf met violet, van licht violet tot donker violet. Vul je hele energieveld ermee.

Onvoorwaardelijke liefde toelaten

In deze tijd (zo tot 14 augustus) zijn de sluiers heel dun en hebben we de mogelijkheid om in versneld tempo op te schonen en nieuwe inzichten en energieën tot ons te nemen. Doe er je voordeel mee. Keer naar binnen, laat los wat oud is en je beperkt. Tune in op je eigen Goddelijkheid en open je om onvoorwaardelijke liefde door je heen te laten stromen. Je bent het waard!

Fijne week.

Harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies