/
Dat wat je zoekt, is op zoek naar jou

Dat wat je zoekt, is op zoek naar jou

Weet je dat de energie van zoeken een hele andere is dan die van vinden.

Petra was haar medaillon kwijt. Ze had het hele huis al doorzocht en kon het niet vinden. Toen werd ze een moment stil en stemde zich af op de energie van het medaillon. Ze zond de uitnodiging uit om naar haar toe te komen. De volgende dag, schoof ze het gordijn open en lag het medaillon daar op de vensterbank.

Van doen naar overgave

Zoeken is een doen, vinden is een uitnodigende energie vanuit overgave.

Je kunt dit veel groter trekken. Ik geloof dat we allemaal op zoek zijn naar hetzelfde. Naar liefde, naar een gelukkig leven, naar vrede en vrijheid. Kijk eens hoe enorm je je best gedaan hebt, je hele leven al, omdat te krijgen. Om geliefd te worden, om gewoon gelukkig te zijn, zonder gedoe.

Het is er al

Het universum IS liefde, is vrede. Jij bent liefde, jij bent vrede. We zijn gewoon onze essentie vergeten. Christina, schrijft in het haar boek: “we zijn ook nog eens vergeten dat we het vergeten zijn”. Hoe bizar eigenlijk he. Het is er gewoon allemaal al.

Liefde, vrede, harmonie, die hogere energieën hebben een enorme aantrekkingskracht. Misschien heb je dat zelf al wel gemerkt dat als je leeft vanuit die hogere energieën, je als een magneet bent voor andere mensen die daarop resoneren.

Peter deed mee met het blok “je hartcentrum openen” van de light body. Hij zei: “ik weet niet wat er gebeurt hoor, maar ik kom allemaal mensen tegen die naar me lachen, me groeten, naar me kijken. In het begin had ik nog zo iets van “ken ik je?”, maar nu realiseer ik dat dat door mijn uitstraling komt”.

Resonantie

Daar waar je naar opzoek bent, kun je dus uitnodigen om in je leven te verschijnen. Het werkt op basis van resonantie. Resonantie is dat als je twee kristallen glazen hebt en je brengt er één aan het zingen, dat de ander dan, zonder die fysiek aan te raken, ook begint te zingen.

Je hebt misschien de afgelopen tijd al gemerkt dat je mensen tegenkomt waarvan je het gevoel hebt, ze al veel langer te kennen. Aan wie je niets hoeft uit te leggen. Dat jullie energie al snapt waar het over gaat. En dat een samenzijn een vervulling en rust geeft. Jullie energieën hebben elkaar gevonden, zonder dat jij je best deed.

Je afstemmen op de energie

Wat je in je leven ook zou willen manifesteren. Richt je op de energie ervan, want alles is energie. De energie van liefde, van vrede. De energie van klanten, van opdrachten. De energie van gezondheid, van eerlijk voedsel. Speel in die grote speeltuin van universele overvloed.

Nodig de energie uit om in je leven te komen en laat vervolgens maar los hoe.

Ik deed een telefonische bestelling bij een groothandel. De dame zei “wat een mooie naam voor je praktijk” en ik vertelde wat ik zoal doe. Zij: ik ga gelijk kijken, dit spreekt me zo aan en ik wil graag mee doen aan een retraite. Ik was niet op zoek naar klanten voor de retraite toen ik dat telefoontje ging plegen en het kwam wel naar me toe, op een manier die je van te voren niet bedenkt.

Laten gaan

Belangrijk is ook om los te laten hoe het “vroeger” voor je was. Liefde had een hele andere betekenis dan dat je je nu opent voor liefde. Nodig je vrede in je leven uit, dan kan het in de buitenwereld een grote chaos zijn, terwijl het in jou rustig en vredig is. En laat dát nou net je bijdrage aan de nieuwe wereld zijn. We gaan ons weer steeds meer herinneren wie we zijn.

Ik wens je een mooie week toe. In verband met vakantie sla ik volgende week een keertje over. Heb het goed!

Harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies