/
De hogere stroom toelaten in je leven

De hogere stroom toelaten in je leven

Eergisteren en gisteren gaf ik het laatste blok van Awakening your Light Body. Het ging over het uitbreiden van je bewustzijn naar hogere werkelijkheden van de realiteit. Over de hogere stroom toelaten in je leven en ontdekken waar je die stroom – en dus jeZelf – tegenhoudt.

Het geloof in tekort

Als je een tekort in je leven ervaart, is dat vaak niet op één bepaald gebied in je leven. Alles is energie en als jij in de energie van tekort zit, dan wordt dat meestal weerspiegelt in alle gebieden. Denk aan te kort werk, te kort vrienden, te kort avontuur, te kort seks, te kort geld, te kort tijd, te kort ontspanning, te kort vul zelf maar in. De energie van tekort hangt samen met dat wat je gelooft. Wat je gelooft wordt namelijk aan je getoond in de wereld om je heen. Ben jij je bewust wat je gelooft in deze tijd met betrekking tot schaarste en tekort? Voordat je het weet wordt je in het collectieve gedachtengoed van tekort meegezogen en zit je er midden in.

Kiezen voor de hogere stroom

Je kunt het tij keren door te kiezen voor de hogere stroom van het leven. Die energie van het Goddelijke Zelf dat staat te popelen om door jou heen te stromen. Om via jou aardse zelf tot uitdrukking gebracht te worden. Het universum is overvloed. Ben jij klaar om die overvloed te ontvangen in je leven of hou je die immense stroom van voorspoed en geluk nog tegen? Ben je het waard om het te ontvangen? Mag het wel (in deze tijd)? Kun je het wel handelen of tegenover wie moet jij je verantwoorden als het zomaar goed met je gaat?

Geboorterecht

Het goede nieuws is dat jij gewoon gelukkig mag zijn, zonder enkele reden en zonder je te hoeven verantwoorden tegenover wie dan ook. Jij mag voorspoed en overvloed ontvangen in je leven. Het is je geboorterecht.

De hogere stroom is als het ware een infusie van licht die in jou kan neerdalen. Jouw lichtkracht krijgt een enorme boost als je die toelaat. Je uitstraling wordt helder, krachtig, verlichtend, sprankelend. Je wordt magnetisch voor al het goede in het leven. Je visie verandert naar één vanuit een adelaarsview, vanuit een hoger perspectief de realiteit onder ogen gaan zien.

Bewustwording

Gisteren was er een gedeeltelijke zonsverduistering én nieuwe maan. De zonsverduistering kan je bewustmaken van waar jij jouw licht nog onderdrukt. Waar jij de stroom van het Goddelijke Zelf nog niet toelaat. Alles waar jij nog op de rem trapt kan aan het licht komen nu, kan bewust worden, zodat je eruit kunt stappen. Eén van de meditaties dit weekend ging over een nieuwe persoonlijkheid creëren.

Een nieuwe persoonlijkheid

Je kunt de energie van dit weekend heel mooi gebruiken om die nieuwe persoonlijkheid te manifesteren. Hoe wil jij in het leven staan? Welke kwaliteiten wil je tot uitdrukking brengen en gaan leven? Wat wil je bijdragen aan de wereld? Hoe wil je in verbinding staan – in de meest brede zin van het woord? Wie wil je zijn als je morgenochtend wakker wordt? Voel eens hoe dat is als dat je realiteit is. Voel de ruimte, de vrijheid, de vreugde, het geluk, de dankbaarheid, de eenheid, de ….

Een kans

Een krachtige tijd en kans voor verandering. Ga je er gebruik van maken of blijf je hangen in oude patronen en belemmeringen? Beiden zijn helemaal oké. Dat is het mooie van op aarde zijn. Je mag het helemaal zelf bepalen ?.

Uit eigen ervaring deel ik graag met je hoe heerlijk het is om die stroom toe te laten. Voor mij is dat een verrijking van mijn leven.

Wens je een mooie week toe.

Harte groet,

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies