/
De lijntjes

De lijntjes

Er wordt wel gezegd dat je via 6 of 7 mensen de hele wereld kent. Zo zijn we via via met elkaar verbonden. Vaak zijn we ons niet bewust van de lijnen, we kunnen ze niet zien of willen ze niet zien. Tot er door meerdere situaties die op je pad komen, je ogen opeens open gaan.

Verbonden via iemand die overgegaan is

Roderick heeft een hartverwarmende relatie met zijn tante gehad. De tante is een aantal jaren geleden overgegaan. Op de één of andere manier komt Roderick steeds mensen tegen die hem óf aan zijn tante doen herinneren of die zijn tante zelfs kennen. Uit de meest onverwachte hoeken komen conversaties op gang die uiteindelijk bij zijn tante eindigen. Hij merkt dat hij er blij van wordt én dat er meer lijnen zijn dan dat hij voor mogelijk had gehouden.

Ja, lijnen, verbindingen. Er is zoveel meer dan ons hoofd kan bevatten. Als we ons bewustzijn laten uitdijen in dat grootse, in dat oneindige, in dat wat alleen maar energie is. Dan ontdekken we één groot lijnenspel aan dansende lijnen van energie. Hoe dat ook aan je getoond wordt.

Boodschappers

Frederique heeft een manager die haar enorm triggert. Het moet allemaal gaan zoals hij het wil. Ze wordt er dood moe van. Tijdens een gesprek vraag ik wat die manager haar laat zien. Wat maakt dat het je zo raakt – iIn het kader van “het gaat altijd over jezelf” anders had je er niet zo’n last van. Lastige mensen kunnen soms de grootste cadeau’s zijn voor je bewustwordingsproces. Cadeau’s kunnen soms de meest rare verpakkingen hebben ?. Ook hier weer lijntjes die vanuit het universum op je pad komen om je te ondersteunen in jouw groei.

Creatiekracht

Die lijntjes, die energie, is ook inherent aan jouw creatiekracht. Misschien merk je wel dat de laatste jaren jouw scheppende kracht enorm is toegenomen. Het is bijna zo dat als je er aan denkt dat iets gemanifesteerd wordt. Lijnen van energie die je – via je gedachten en je emoties – uitstraalt en de manifestatie die je – als energie in vorm – naar je terugtrekt. Het vraagt dus om je bewust te worden van je gedachten en je emoties. Voordat je het weet heb je een grote tuin met veel onderhoud, waarvan je dacht dat je dat blij zou maken. Terwijl de ware aard ging om meer ruimte voor jezelf!

Voorouder lijnen

De lijnen hebben ook te maken met onze voorouder lijnen. Wat heb je allemaal meegekregen van je ouders, opa’s en oma’s en verder terug? Zowel in ondersteunende als beperkende zin. Waar was je vader of moeder goed in? Welke kwaliteiten of eigen-aardigheden hebben ze je meegegeven? Heb je helder welke lijnen er opgeschoond mogen worden? Waar ben jij gaan dragen, wat heb je overgenomen omdat je dacht dat je moeder het bijv. niet zelf kon dragen? Jij hebt de sleutel in handen om de ketting te doorbreken. Om jezelf te vrijwaren van oude patronen. Het mooie is dat je de toekomstige generatie dan nu bevrijdt van dit patroon én dat de generaties voor je ook bevrijding kunnen ervaren omdat ze – in de energie zien – dat het ook anders kan.

Dansende lijnen van licht

Als je je hierop focust kun je je gewaarworden van andere werkelijkheden, andere realiteiten. Je kunt je openen voor het hogere. Hogere gedachten en inzichten ontvangen die niet alleen ondersteunend zijn voor jezelf maar ook het geheel dienend zijn. Het vredevolle. Het gelukzalige. Het goddelijke dat zich door jou heen beweegt als lijnen van licht. Jij als stralend licht. Focus je jezelf daar wel eens op? Voor mij helpen de dansende sterren op het water me daarbij. Ze doen me herinneren aan de lichtvonk die ik ben en ik word er blij van!

Lijnen er zijn er oneindig veel meer dan we ons dagelijks bewust van zijn. En er is zoveel ondersteuning aanwezig vanuit al die lijnen. Ik nodig je van harte uit om het te onderzoeken, je ervoor te openen én je te laten verrassen.

Fijne week

Harte groet

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies