/
De overweldigende kracht van Liefde

De overweldigende kracht van Liefde

En daar zit je dan “niets te doen”. Een staat waarin je steeds dichter bij de vrede, dat vreugdevolle en dat liefdevolle komt.

Waar ik vorige week over paniekaanvallen schreef, zo kan de liefde je ook behoorlijk overvallen.

Een ware kunst

Liefde is zo’n immense kracht dat je het gevoel kunt hebben dat het je opvreet, dat het je verslind. Het is een ware kunst om Liefde toe te laten in je leven. En ik schrijf Liefde met een hoofdletter omdat het zoveel meer is dan de persoonlijkheid ervan heeft gemaakt. Ik heb het hier niet over de romantische liefde.

Ik heb het over de Levenskracht die via alles, en dus ook via ons mensen tot uitdrukking wordt gebracht.

Liefde kent geen oordeel of afwijzing. Liefde is ook niet positief of negatief. Liefde is ZIJN.

De weg kwijt

Jamie heeft een relatie met Jan en ze voelen een innige verbinding met elkaar. Dan komt er een moment dat Jamie merkt dat ze zich aan het terugtrekken is. Haar hoofd maakt er van alles van. Dat ze Jan niet kan geven wat hij nodig heeft, dat ze toch niet bij elkaar passen, dat ….. Ik ben helemaal de weg kwijt.

Als we samen kijken naar wat er wérkelijk gebeurt, ontdekt Jamie dat ze overspoelt wordt door Liefde van Jan, zonder dat hij wat doet. Hij laat Jamie helemaal zijn wie ze is. Er wordt niets meer van haar verwacht. Ze wordt ook overspoelt door de Liefde die door haar heen stroomt, als een orkaan. Dat is zo intens dat het haar is gaan beangstigen.

In de verbinding met “dat wat er is” komt er rust in Jamie en in haar systeem. Kan haar lichaam en geest de Liefde handelen, ontvangen, dragen en ook uitdragen. Had ik toch bijna deze mooie relatie beëindigd en kijk eens wat er uit voort komt!

Als je dit leest, zit ik nog steeds op IJsland. IJsland heeft veel drakenenergie in zich. Draken worden wel naar het rijk van de fabels verwezen. In wezen is het een hele krachtige Levens-Liefde energie. Lang, lang geleden heeft deze energie zich teruggetrokken omdat de mensheid er niet mee om kon gaan. In de huidige tijd laten de draken zich steeds weer meer zien omdat we als mensheid er aan toe zijn om die hoge liefdestrilling te ontvangen en uit te dragen.

Heb je een dingetje met het ontvangen en geven (en dat zijn niet de juiste woorden want in dat Liefdesveld valt geven en ontvangen helemaal weg) van Liefde? Kijk eens of je je kunt openstellen voor de drakenkracht en vraag maar of de drakenenergie, precies in jouw tempo, wat voor jou te handelen is, je wil begeleiden in het ervaren van wat échte Liefde is.

Ik wens je een mooie Liefdevolle week toe.

Harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies