/
De valkuil

De valkuil

Nu iedereen weer de draad van het leven oppakt, we uit de lock down aan het komen zijn, kun je je bewust worden van de veranderingen die zich in je zelf hebben voltrokken. Bovendien kunnen de valkuilen nu heel duidelijk worden getoond.

Het laten gebeuren

Afgelopen weekend begeleidde ik de light body cursus. Het hele weekend stond in het teken van observeren, afwachten en de energie volgen. Vooral niets doen! De energie zijn werk laten doen.

Daar werden we door de lock down ook in uitgenodigd. Afwachten, we weten niet wat het gaat brengen. Observeren, zonder verhaal en opmerken dat alles energie is en in beweging is. Niets doen. Zijn, met jezelf en de omgeving.

Een ander leven

Tijdens de lock down heb ik heel duidelijk gevoeld dat ik mijn leven anders wil inrichten. Ik schreef het al eerder, een agenda die meebeweegt. Dinsdag was zo’n dag waarop ik helemaal in de oude patronen schoot van afspraken maken, drukte, doen in plaats van het laten gebeuren en aanwezig zijn. Het was zo helder. Alsof het even getoond moest worden om me er bewust van te maken dat de lijn nog fragile is én ik een keuze heb.

Van overleven naar leven

Het vraagt nu dus om alertheid dat, dat wat je getoond is de afgelopen maanden, ook werkelijk te gaan leven. Van overleven naar leven! Wat wil er aangepast worden in je leven, wat wil er anders gaan? De valkuil is dat je “gewoon” weer verder gaat met waar je gebleven was, vanuit de 3D realiteit. Dan laten we naar mijn beleving een mooi cadeau liggen.

Van “doen” naar “zijn”

Voor mij is de valkuil dus om weer in het “doen” te schieten. Doen op hele subtiele niveau’s hoor. Het gaat niet eens over fysieke activiteiten. Meer over energie willen sturen. Wat doet het met jou als je dit leest? Wat is jouw valkuil? Hoeveel ben jij nog aan het “doen” om iets voor elkaar te willen krijgen? Het kan met zoveel meer gemak, eenvoud en vreugde.

Je vibratie hoog houden

En dat merkte ik vandaag weer. Afspraken afgezegd, ruimte voor mezelf gecreëerd en ik voelde direct weer de inspiratie, de stroming en de vreugde binnenkomen. Afgestemd op mezelf. Zo simpel is het. Wat daar ook écht bij helpt is om je telefoon grote delen van de dag uit te zetten en het internet links te laten liggen. Op die manier kun je mooi je vibratie hoog houden.

Fijne ontdekkingstocht en een mooie dag toegewenst.

Harte groet,

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies