/
Een stabiel en solide licht zijn

Een stabiel en solide licht zijn

Je bent licht en liefde. Je kent de woorden, je weet het wellicht ook, maar voel je het ook en is het ook je ervaring in je dagelijks leven?

De shift

De shift die we nu aan het maken zijn is er een van het struggelen, van je best doen voor, van lijden en zwaarte naar meestromen, vreugde, innerlijke vrede en acceptatie. Je kunt je meer en meer bewust worden van dat wat je wérkelijk bent. Een oneindige energie dat zich uitdrukt via een fysiek lichaam.

De mate waarin je jezelf ervaart zegt dus veel over je bewustzijnstoestand. Zonder daar nu een eticket op te plakken van goed of slecht. Het feit dat je je opgegeven hebt om dit Voedsel wekelijks te ontvangen, zegt iets over je verlangen naar de verbinding met jouw licht, jouw essentie. In hoeverre hou je vast aan het zware, aan dat wat je kent? Durf je je open te stellen voor jouw immense licht met al die mogelijkheden die daarin aanwezig zijn.

Magie

Als jouw licht volop straalt dan ervaar je moeiteloosheid, stroming, innerlijke vrijheid, vreugde, inspiratie. Dan ontvouwen er zich dingen in je leven die je hoofd nooit voor mogelijk heeft gehouden. Dan is er magie. Dan zijn (de meeste) mensen graag bij jou, omdat ze op jouw licht resoneren. Het kan ook zijn dat mensen juist afhaken omdat jouw lichtkracht te intens voor hen is. Als jouw licht stabiel en solide is heb je geen last meer van mensen die jouw leegzuigen.

Liefdevolle aandacht voor jezelf

Het is belangrijk om liefdevol en met zorg met jouw licht om te gaan. Het vraagt om oprechte aandacht voor je lichaam. Om je af te stemmen op je lichaam wat het nodig heeft om jouw licht te kunnen dragen, in zijn volle potentieel. Het vraagt om jezelf te omringen met mensen waar je blij van wordt, die de energie verhogen. Mensen die er naar verlangen hun essentie te leven. Van die ontmoetingen waarbij je het gevoel hebt dat één en één drie is. Je helpt mensen echt niet door te blijven luisteren naar de verhalen. Je voedt het ego ermee, niet het licht en het zuigt jou leeg.

Hoe beweeg je? Als jij je lichtfrequentie verhoogt is het belangrijk dat je genoeg beweegt en buiten in de natuur bent. Daarmee ondersteun je je lichaam, om de energie die wil stromen, vrij te laten bewegen. En of dat nu wandelen, fietsen, zwemmen of yoga is. Het gaat om de ruimte die je in je lichaam creëert.

Wat neem je tot je via de media? Wat geloof je wat ons allemaal voorgeschoteld wordt? Het licht in jou kent de waarheid. Je steeds vol laten lopen met allerlei berichtgeving kan een aanslag op je lichtfrequentie zijn.

De tegengestelden uitdrukken

Als je licht stabiel en solide is, kan er van alles rondom je heen gebeuren, maar raak jij niet van je padje. Daar waar angst heerst, voel jij vertrouwen. Daar waar gereageerd wordt vanuit het gevoel van tekort, begin jij te geven. Daar waar weerstand is, zie jij nieuwe mogelijkheden. En dat is jouw bijdrage als stabiel en solide licht! De verandering zijn die je wilt zien in de wereld. Door je licht uit te drukken en te leven. Zodat je een (on)bewuste uitnodiging bent voor anderen om ook hun licht te laten stralen.

Het meditatietraject Awakening your Light Body is zo’n mooi traject om je te verbinden met jouw licht. Om jezelf te ervaren als een stabiel en solide licht en vandaar uit je leven vorm te geven. Jouw bijdrage te leveren. Misschien merk je het nu al. Het gaat steeds minder over jou en steeds meer over ons. Op 5 september a.s. is er een introductieochtend waar je voor slechts 10 euro kunt komen ervaren of dit is waar je blij van wordt. Meer info op https://www.het-licht.net/awakening-your-light-body/

Fijne week!

Harte groet,

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies