/
Er is niets om je aan over te geven

Er is niets om je aan over te geven

Er is niets om je aan over te geven

Gisterochtend lag ik nog in bed en ik voelde de tekst voor dit Voedsel aankomen. Ik nam er door verschillende redenen geen tijd voor om het op te schrijven. ’s Middags was het weg! Een half uurtje stil zitten bracht de woorden weer op gang. Niet lezen, op mijn telefoon, mediteren of zaken overdenken, gewoon stil zitten.

Mijn blik ging naar een fotobord wat bij ons in de kamer hangt en ik kwam bij de beleving van dankbaarheid en liefde. Ik voelde de sensatie door mijn hele lichaam trillen en kwam weer uit bij de innerlijke rust en stilte in mijZelf, van waaruit alles ontstaat.

Doen en Zijn

Van doen naar zijn en vandaar uit weer doen. Alleen is dat laatste doen vanuit een hele andere energie. Het is vanuit de stroom wat jij bént. Die Godsvonk in jou, dat sprankelende, stralende, schitterende. Het is doen in Zijn.

Als je bewust wordt van deze staat van Zijn kun je je gewaarworden hoeveel dingen we nog doen vanuit het “oude doen”. Vaak gaat dit gepaard met hard werken, je best doen en de dingen analyseren. Je trekt aan een dood paard of merkt dat je ergens doodmoe van wordt. Bij zulke dingen kun je je afvragen of je (met je bewustzijn) wel in de stroom zit.

In de stroom zitten

In de stroom zitten is niet iets wat je doet. Het gaat over bewustzijn. Over energie in beweging en jouw beleving daarvan. Het gaat over samenvallen mét. Zoals de druppel in de oceaan. Het is de druppel en het is de oceaan.

Zo is het ook met ons. We zijn die individuele energie én we zijn dat grotere, verbonden in en onderdeel van een immens web van licht. Er is dus ook niets waar je je aan over dient of kunt geven. Want jij bént de stroom, jij bént dat Goddelijke. Er is niets buiten jou. Er is alleen maar energie, verbonden en voortdurend in beweging. En heel praktisch – het is het leven door je heen voelen stromen. De tintelingen in je lichaam ervaren, je bloed voelen stromen, de sensaties van emoties waarnemen.

Als je het gevoel hebt in de overgave te komen of uitgenodigd wordt tot overgave te komen, weet dan dat je je overgeeft aan jeZelf, grootsheid 😊.

De grotere transitie

Ik vind het werkelijk magisch hoe dat allemaal in elkaar steekt en werkt. Hoe alles in beweging is. We denken misschien dat we alleen op aarde nu in een enorm transitieproces zitten. Niets is minder waar. Van de week las ik dat Saturnus zodanig aan het draaien is dat in 2025 vanaf de Aarde de ringen (tijdelijk) niet meer zichtbaar zullen zijn. En wij maar denken dat we nog een vinger in de pap hebben met wat er allemaal op aarde gebeurt.

Kryon beschrijft in zijn channeling, verderop in dit Voedsel, hoe het leven op aarde samenhangt met de energie van planeten. Het is zoveel grootster als waar onze hoofden bij kunnen en dan te weten dat jij daar deel van uitmaakt! Wauw.

Ik wens je een mooie week toe.

Harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies