/
Er is zoveel hulp

Er is zoveel hulp

Ik zit op de luchthaven op IJsland, wachtend op de aankomst van mijn volgende groep. Mooi de tijd om een blog te schrijven. Invoelend waar het over gaat, hoor ik achter mij een dame iets zeggen over haar engelenvleugels. Hulp direct achter mijn rug. Ik bedank de dame in kwestie voor haar inbreng.

Hulp

Afgelopen week heb ik weer ervaren hoeveel hulp er is, om ons te ondersteunen op onze weg.

Het weer afgelopen week hier was het uiterste tussen sneeuw, mist, kou (1 graad), wind en stralende blauwe lucht en 20 graden. Tijdens de sneeuwperiode kwamen we met het busje vast te zitten op een weg ergens in de grote leegte. Mezelf afvragend hoe we hier weg zouden kunnen komen, waren daar opeens uit het niets, de Engelen van Grimmstadir, een nabij gelegen boerderij. Er kwam een grote RAM Van. Er werd een touw aangebonden en achteruit werd de auto uit de sneeuw weggetrokken. Ik kon ze wel zoenen 😊. Er werd me nog eens getoond hoe er voor ons gezorgd wordt en dat ik daar nog meer op mag vertrouwen.

Ontvangen

Als je je kanaal opent voor de hogere stroom, voor de flow, kan de genade van het universum door je heen stromen. Het universum reikt je exact aan wat je nodig hebt. Het is aan jou om je te openen om te ontvangen. Voor veel mensen, met name voor vrouwen, is het gemakkelijker om te geven dan om te ontvangen. Hoe is dat voor jou  {$name}?

Loslaten van oude overtuigingen

Het is zo bijzonder om te ervaren hoeveel hulp er is om jouw dromen waar te maken. Manieren waar je hoofd gewoonweg niet bij kan. Dat vraagt om het loslaten van je oude overtuigingen dat dingen niet kunnen.

De verlangens van je hart

In het grote lege landschap en op een punt wat wel “het einde van de wereld” wordt genoemd, konden we ons afgelopen week verbinden met de oneindige mogelijkheden die daarin voor ons klaar liggen. Nieuw, nieuw, nieuw en niet weten hoe. Dat gaat over vertrouwen, openen en de boodschappen, de verlangens van je hart volgen.

Devi werd aangeraakt door het IJslandse leven. Ze voelde het verlangen om een langere tijd op IJsland te verblijven en mee te werken op de boerderij. Ze kwam diep in haar basis en in contact met haar innerlijke kracht. Vragen kwamen op als “hoe moet dat met mijn werk? Wie neemt mijn taken over, hoe zal mijn leidinggevende reageren?”  Haar baas ontmoet een nieuwe Devi komende week. Ik ben benieuwd wat er gaat komen :).

Openen

In wat voor gebied ook, je herkent jezelf hier misschien wel in. Open je voor de hulp, vanuit het aardse perspectief én vanuit de hogere dimensies. Laat die nieuwe mogelijkheden, waar je hoofd niet bij kan tot je komen. Laat je geholpen worden bij wat mogelijk een probleem lijkt te zijn. Laat je geholpen worden in het uitdrukken van jouw hoogste levensdoel. Dan is alles mogelijk.

En dat genereert dankbaarheid. Je dankbaar voelen voor al die hulp creëert nog meer hulp, creëert nog meer mogelijkheden, flow, levensvreugde.

Menselijke engel

Oh ja, en die engelenvleugels? Die heb jij ook! De aanhechting zit tussen je schouderbladen. Zijn ze uitgeklapt, licht en fladderend of zitten ze aan je rug vastgeplakt? Jij als menselijke engel!

Ik wens je een fijne week toe met liefdevolle hulp, in welke vorm dan ook.

Harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies