/
Er liggen cadeaus op je te wachten

Er liggen cadeaus op je te wachten

Sta je er wel eens bij stil hoe bijzonder ons leven eigenlijk wel is? Hoe iedere lente de bomen weer hun bloesems krijgen. Hoe de krokussen weer uit de grond komen. En ook, hoe ons lichaam functioneert. Al die processen die 24 uur per dag doorgaan. De organen die hun werk doen, je adem die, zonder dat je er iets voor hoeft te doen, door je heen beweegt. Is het niet een groot cadeau dat we dit allemaal kunnen waarnemen? Er getuige van kunnen zijn.  Emoties kunnen voelen. Ervaringen hebben. Kortom, leven.

Ja, als je er zo eens bij stil staat dan zijn er al heel wat cadeaus op je pad gekomen. Het vraagt om je zegeningen te tellen. Er bij stil te staan wat er allemaal goed gaat in je leven. En hoe mooi dat is. En natuurlijk, zijn er ook dingen die je graag anders zou willen zien. Vecht je er tegen of kun je dat ook waarnemen voor wat het is?

Aandachtig aanwezig zijn

In de tweedaagse cursus die ik deze week volgde, werd het me weer zo duidelijk dat het alleen maar aandachtig aanwezig zijn, vraagt. Irritatie, boosheid, angst, het lost als sneeuw voor de zon op als ik er met mijn aandacht bij kan blijven. Als het niet weg hoeft. Als het niet anders hoeft te zijn. Ik ken dit en ben er altijd verbaasd over hoe snel een emotie dan ook weer verdwenen is. En toch kwam het deze dagen weer op een dieper niveau bij me binnen. Wat een geschenk.

Een pad vol cadeaus

In het contact met je Goddelijke Zelf kun je je openen om nog veel meer cadeaus te ontvangen. Het Goddelijke Zelf is de essentie van wie je bent. Maak je contact met dit Zelf dan open je de weg naar vrijheid, ruimte, liefde, vrede, vreugde, moeiteloosheid. Het Zelf effent voor jou de weg, verlicht je pad om je hoogste potentieel te kunnen lopen. En op dát pad liggen nu al die cadeaus op jou te wachten.

Laat ik een voorbeeld geven. Je weet misschien dat ik het heerlijk vind om te reizen en mensen te begeleiden tijdens die reizen. Voor mij is het echt een cadeau dat ik met mensen op pad kan gaan naar gebieden waar ik zelf ook blij van word. Dat ik daarmee ook nog mijn brood kan verdienen. Hoe mooi kun je het hebben? Dit najaar voelde ik geen enkele impuls om een reis uit te werken. In contact met mijn Goddelijke Zelf voelde ik “ik weet niet hoe en met wie en toch ga ik”. Ik ervaar het dan ook echt als cadeaus dat ik deze zomer weer een aantal weken met mensen op pad kan gaan.

Ben jij er klaar voor

om cadeaus te ontvangen? Net als sinterklaasavond ligt er een berg pakjes op jou te wachten. Klaar om door jou uitgepakt te worden. Het vraagt van jou om je er voor open te stellen. Onderzoek eens je overtuigingen of je het wel waard bent, of het wel mogelijk is, of je er het geld niet voor hebt. Alles is mogelijk! De begrenzing in dan wat je ontvangt wordt gevormd door onze gedachten en overtuigingen.

De volgende stap is dan om de cadeaus ook te herkennen en te erkennen. Merk eens op hoe bijzonder het is, dat je die vrouw bij de bakker sprak. Wat heeft ze in je aangeraakt? Wat heeft ze in je geopend? Je zult merken dat door het herkennen van de cadeaus, ze te ontvangen er een flow van dankbaarheid in je gegeneerd wordt. Je gaat de schoonheid van de stroom inzien. En… dankbaarheid is super magnetisch. Nog meer cadeaus dus.

Mooier dan jij je kunt bedenken

Het Goddelijke Zelf weet exact wat jij nodig hebt, in ieder moment. De cadeaus die op jou liggen te wachten zijn zelfs nog veel mooier dan jou geest kan bedenken. Durf jij je over te geven aan het Zelf? Durf jij mee te gaan in die stroom en je in alles te laten voorzien? Ik nodig je van harte uit. Uit ervaring kan ik zeggen dat het zo heerlijk is. En dat gun ik– vanuit heel mijn hart – jou ook.

Wil je wel en weet je niet hoe? Neem dan contact met me op. (marion@het-licht.net). Samen kijken we naar de cadeaus die op jou liggen te wachten. Ik begeleid je bij het contact maken met je Goddelijke Zelf en bij  het jezelf openen hiervoor.  Cadeaus van innerlijke rust, vrede, dankbaarheid, liefde, harmonie en wat jij maar uit wilt pakken.

Ik wens je een fijne week.

Harte groet,

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies