/
Gordijnen die opengaan

Gordijnen die opengaan

“Tijdens de sessie bij jou laatst, voelde ik hoe ik altijd met alles en iedereen verbonden ben. Deze week zou ik iemand ontmoeten en ik heb al lang gewacht op dat moment. Of het wel of niet door zou gaan, het maakte opeens niet meer uit. Ik voelde nu wat ik tijdens de sessie ook voelde”.

En

“Een paar jaar terug heb ik met jou een gesprek gehad over de invloed van de relatie, die ik destijds had, op mijn leven. Vanmorgen voelde en doorzag ik het opeens”.

Glashelder

Dit zijn nog maar twee voorbeelden die vorige week bij me langs kwamen. Zelf merkte ik het ook dat er dingen glashelder werden, van wat ik daarvoor niet kon zien. Het is alsof er opeens gordijnen opgeschoven worden en je verder kunt kijken dan ooit tevoren. Dat kan best spannend zijn.

Je kunt er niet meer omheen

Dat openen van die gordijnen zorgt er ook voor dat je er niet meer omheen kunt. Je wordt als het ware bij de hand genomen om recht aan te kijken waar je – misschien al jaren – omheen gelopen bent. Zeker niet altijd even leuk, wel zuiverend en je steeds dieper bij jeZelf brengend. Het kan in eerste instantie wat wankelend aanvoelen. De grond begint onder je voeten te schudden.

Herzien

Want als je dát aankijkt kom je steeds meer bij dat wat via jou uitgedrukt wil worden in je leven. Door het aan te kijken kun je je leven gaan herzien. Wat past er nog en wat is “oud”. We zitten in een tijd van immense veranderingen en niets is statisch. Nooit geweest trouwens. Dat wat we – vaak onbewust – vast gehouden hebben, vraagt om aandacht. Klopt het nog hoe en wat je doet? Kloppen je relaties nog? Zijn ze voedend of kom je steeds leeg terug na een bezoek? Klopt je werk of je dagelijkse bezigheid nog? En zoals ik laatst al schreef “je lichaam betaalt de rekening van wat niet meer klopt”.

Genade

Je hebt het me al vaker horen zeggen. Het universum is genadig. Het geeft je exact wat je nodig hebt. Door te kijken, je te openen voor dat wat je (nog) niet kon of wilde zien, kun je de volgende stap in je groei in jeZelf maken. Het Universum helpt je hierbij, hoe dan ook. Vind je het nog lastig om het te zien dan krijg je exact die situaties voorgeschoteld die je erbij ondersteunen. Geen stress dus als je het – wat dat dan ook moge zijn – niet ziet.

Toon het me maar

Mij helpt het om tijdens mijn meditaties te herhalen “oke, toon het me maar”. Zo ging voor mij het gordijn open en kreeg ik afgelopen week via meerdere kanalen, te horen wat mijn bijdrage via het Voedsel en de sessies aan mensen is. Dat wist ik wel (mentaal) en nu ging het over het toelaten. Het aankijken, het voelen in mijn lijf wat dat doet. Een nieuwe ervaring kan ik je zeggen.

Ervaren

Ook werd glashelder dat dat waar we met zijn allen naar op zoek zijn er al is. Ook hier weer, niets nieuws onder de zon, en nu was er de lichamelijke sensatie, het ervaren en dat geeft écht een andere beleving. Een verschuiving.

Voel je dat de grond onder je voeten rommelt, dat de gordijnen op een kier staan, klaar om verder geopend te worden? Een stevige basis helpt je om met vertrouwen die gordijnen verder open te schuiven en te kijken. Je kunt nog meedoen met het blok “je basis verstevigen”. Vier avonden waarop we met meditatie en lichte fysieke oefeningen, je basis een boost geven. Je kunt dan aankijken wat er langs komt zonder van je padje te raken. Start komende dinsdag 7 februari.

Heb je de Light Body al gevolgd? Dan is er op 23 februari a.s. een avond waarop je terug gaat naar je basis. Ik kan het niet genoeg herhalen hoe belangrijk een stevige basis is in deze evoluerende tijden.

Voor nu wens ik je een fijne week.

Harte groet,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies