/
Hallo licht!

Hallo licht!

Allereerst wens ik je een heel fijn kerstfeest. Het feest van de geboorte van het licht.

Bewustzijn

Ben je je bewust van jouw uitstraling, van jouw schittering? Weet je wel wat voor mooi licht je bent en wat jouw licht in werking zet? Je kunt licht waarnemen op vele manieren. Als kleur, als trilling, als klank, als gevoel van innerlijke rust en vrede, als vreugde. Het is overal want het is waar alles uit opgebouwd is.

Diepere lagen van licht

In deze tijd en met dit kerstfeest, mag je nog wat diepere lagen van jouw licht verkennen. Voor mij is het alsof we met een soort wervelwind energie, steeds dieper getrokken worden in die verfijndere schittering van licht. Het licht dat door jou heen naar buiten toe wil uitstralen. Nog dieper bewust worden van de voortdurende stroming en energie van het licht dat jij bent.

Kracht en zachtheid

We kunnen ons er steeds meer bewust van worden wat een kracht licht heeft. En tegelijkertijd is er een enorme zachtheid. Kracht is zachtheid en zachtheid in kracht.

Transparantie

In deze tijd van giga veranderingen, is ons lichaam ook aan het veranderen. Ik schreef het vorige week al. Ook dit kan zachter worden. De verhardingen kunnen oplossen waardoor de energie weer makkelijker kan gaan stromen en het licht gemakkelijker door je heen kan gaan. Zelf merk ik dat het is alsof er een enorme druk van licht van binnenuit tegen me aan drukt en wat op nog subtielere lagen naar buiten wil. Het vraagt van me om elke dag weer heel bewust contact te maken met mijn lichaam, het vloeibaar te laten worden.

Kun je het voelen die enorme kracht die in jou huist, die door jou heen raast en die met een grote zachtheid naar buiten toe wil uitstralen. We are born to shine!

En juist nu, in deze bijzondere tijd waarin we leven, is het licht zo welkom. Het is geen vraag meer of je je licht laat stralen. Er wordt telkens bij je aan de deur geklopt om je ware Zelf te laten zien. Om transparant te worden zodat jouw licht zichtbaar wordt voor de wereld. En dat kan op hele andere manieren gebeuren dan je hoofd denkt. Voorbij woorden, voorbij gedachten. JeZelf zijn.

2023

We staan aan de vooravond van een nieuw jaar. Je hebt nog een week de tijd om je leven te overzien. Wat heeft het afgelopen jaar je gebracht? Wat houd je nog tegen om je licht te laten schijnen, om transparant te zijn, om niets meer op te houden? Misschien heb je wel eens gehoord over de 12 langste nachten. Een periode van inkeer en voelen hoe je verder wilt. Wat kun je de komende week nog loslaten en afscheid van nemen om je licht te gaan leven?

Samen

Ik wens je hele fijne kerstdagen, een mooie afsluiting van dit jaar en een stralend 2023. Plug maar in op de verbinding in dat hele grote netwerk van licht, als je het wat spannend vind. We doen het samen!

Dank je wel voor je bijdrage het afgelopen jaar. Samen maken we de nieuwe wereld waar. Het is nu de tijd om je licht te leven. NU!

Harte groet en een dikke knuffel,

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies