/
Hoe een vertraging een cadeau werd

Hoe een vertraging een cadeau werd

Manifestatiekracht

Tijdens de coachingsreis op Groenland kwam het thema “manifestatiekracht” aan bod. We kregen zo mooi aangereikt wat er gebeurt, als je manifesteert  vanuit de verbinding met het Goddelijke Zelf.

Je manifesteert voortdurend. Vaak ben je je er niet bewust van. Je kunt niet niet manifesteren. Dat wat je met je energie uitzend, krijg je terug.  Heeft je uitzending een dubbele bodem dan is het voor het universum lastig jou dát te geven waar je om vraagt.

Stel je zend uit dat je graag in contact wilt komen met liefdevolle mensen die jou ondersteunen, bij wie je jezelf kunt zijn. Op hetzelfde moment zend je uit dat mensen niet te dicht bij jou mogen komen. Dat wordt een lastige voor het universum. Je houdt het tegen om het te ontvangen.

Manifesteren vanuit de persoonlijkheid

Op manifesteren vanuit de persoonlijkheid zit vaak een willen. Je denkt iets nodig te hebben wat je nog niet hebt. Het gaat vaak om meer, beter, mooier. Dat wat gemanifesteerd wordt gaat vaak gepaard met veel moeite en je best doen. Bovendien kun je jezelf afvragen of dat wát je gemanifesteerd hebt, je leven echt vervuld. Dient het je hogere doel? Dient het de mensheid? Of is het een vlaag van hebzucht, van een opvullen van een leegte in jezelf? Aan hebzucht kan de angst voor tekort ten grondslag liggen. Herken je die? Manifesteren uit angst voor tekort?

Manifesteren vanuit het Goddelijke Zelf

Manifesteren vanuit de verbinding met het Goddelijke Zelf dient jouw hogere goed én dat van de mensheid. Het is een win-winsituatie. Het gaat niet meer alleen om jouw welbevinden. Het gaat om het grotere geheel. Over dienstbaarheid. Het Goddelijke Zelf weet exact wat jij nodig hebt om het hogere pad te bewandelen, om de mensheid te dienen. Het biedt jou al die cadeaus aan die jij nodig hebt om je ware potentieel te leven. Die cadeaus zijn veel mooier dan jij je kunt bedenken. Het komt uit onverwachte hoeken en op onverwachte momenten. Het komt door nieuwe ideeën die in je gedachten komen. Dat vraagt om alert te zijn wat er bij je binnen plopt. Durf jij je te laten verrassen?

De kersen op de taart

Donderdag vloog ik met mijn medereizigsters terug van Groenland naar Denemarken. We hadden een vertraging van 9 uur. Mooi was dat iedereen in de groep hier met een energie vanuit “Ja-zeggen” op reageerde. Dit is wat het was. Ik kreeg het idee om Adam, een plaatselijke gids die ik vorig jaar ontmoet had, te benaderen. Ik vroeg hem of hij tijd had om met ons op pad te gaan. Binnen no-time hadden we een deal. Hij stond ons op de luchthaven op te wachten om ons naar de krachtige Russell-glacier te brengen. Met een 4×4 door de Artic Dessert, door zandverstuivingen, langs de gletsjerrivier om uiteindelijk bij de imposante gletsjer aan te komen. Een gletsjer die zich razendsnel aan het terugtrekken is. Dit is zo’n enorme krachtplek. Samen met Adam maakten we klank, deden we een meditatie en verbonden ons met de spirit van het ijs. Dat bekrachtigde en integreerde wat afgelopen week open was gemaakt en helder was geworden. Deze middag waren de kersen op de taart van een fantastische week.

Dankbaar

Voor mij was dit zo’n duidelijk voorbeeld hoe het werkt als je in verbinding bent met het Goddelijke Zelf. Wat een cadeau deze vertraging. Door het feit dat Adam in mijn aandacht plopte, kregen we  als groep nog een extra – zeer krachtige – mogelijkheid tot integratie en bekrachtiging. Een vakantiedag extra. In het kader van de dienstbaarheid ondersteunde we Adam financieel om hem te vragen ons te begeleiden. En … er was een diepgaande uitwisseling tussen de spirit van het ijs en ons. Een uitwisseling. Dienstbaarheid op meerdere fronten. Kun je je voorstellen hoe dankbaar ik me op zulke momenten voel.

Je ego overstijgen

In het meditatietraject “Je ego overstijgen” leer je jezelf af te stemmen op het Goddelijke Zelf. Hierdoor kom je in de stroom, in overgave. Dat geeft rust en ontspanning. Dat geeft vreugde en dankbaarheid. Je ego krijgt een nieuwe functie. Hij wordt als het ware geupgrade zodat hij het Goddelijke door jouw persoonlijkheid heen naar buiten kan brengen. Doe je mee? Alle info kun je vinden op https://www.het-licht.net/je-ego-overstijgen/

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies