/
Hoe jouw energie je realiteit kan veranderen

Hoe jouw energie je realiteit kan veranderen

Robert volgt praktijkonderwijs. Zijn mentor zit nogal op zijn nek en volgt hem van minuut tot minuut. De feedback die hij krijgt is fors. Niet onaardig maar wel het onderste uit de kan naar boven willen hebben. De lol die Robert had bij het maken van gerechten, begint hierdoor langzamerhand weg te zakken. Tijdens een sessie leer ik Robert hoe hij zijn eigen energie kan inzetten om de situatie te veranderen. Ik neem hem mee in dat oneindige veld van liefde waardoor alles en iedereen verbonden is. Robert neemt dat veld waar als gekleurde lijnen van licht dat allerlei punten van licht verbindt. Tijdens de sessie oefenen we een situatie met de mentor, terwijl Robert zich helemaal bewust is van dit veld. Hij ziet dat direct de interactie verandert.

Robert zijn ervaring in de praktijk is dat hij de lol in het koken weer terugkrijgt én dat zijn mentor opeens een hele andere feedback geeft. Meer vanuit rust, zachtheid en positiviteit. Meer als ondersteuning dan vanuit iets willen bereiken. En Robert merkt dat dat wat hij maakt, hem gemakkelijker afgaat.

We zijn allemaal verbonden door een onzichtbaar web van liefde. Op het moment dat je je bewust bent van dat web, je de lichtlijnen bijv. waarneemt, de kleuren, de trilling, dan kun je de energie rondom je ook veranderen. Je kunt de ander nl. niet veranderen, de energie, de uitwisseling wel.

Wat een mogelijkheden liggen er dan open!

Dus voordat je iemand gaat ontmoeten of voordat je in een bepaalde situatie stapt. Wordt je eerst even bewust van dat onzichtbare web van liefde. Voel hoe je er deel van uitmaakt en hoe het in en rondom je aanwezig is. En verwonder je over de uitwerking hiervan.

Geniet van deze ontdekkingsreis.

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies