/
Hoeveel licht kun je toelaten in je leven?

Hoeveel licht kun je toelaten in je leven?

Kun je je voorstellen dat je leeft in een oneindig veld van licht? Licht dat jou leidt op je pad. Licht dat voor jou zorgt. Licht dat harmonie is en brengt in je leven. Licht dat de kwaliteit van vreugde en vrede in zich draagt. Voel eens hoe dat is om je – ieder moment van de dag – daarin te begeven.

Perceptie

Vaak zijn we gericht op dingen die niet goed gaan in het leven. Die strijd op leveren of dingen waar je je zorgen overmaakt. Vreemd toch hè, ook met herinneringen, dat we vaak de dingen die niet zo leuk waren sterk onthouden en dat wat juist goed ging of leuk was, weer sneller vergeten. Vanuit welke perceptie sta jij in het leven?

Van denken naar voelen

Brian is mentaal heel sterk. Het voelen is veel lastiger voor hem. Hij is voortdurend alles aan het analyseren en zijn pad aan het uitstippelen. Onbewust zit er een grote behoefte aan controle willen hebben op zijn leven. Het laatste jaar wordt hij sterk geconfronteerd met het feit dat “het hebben van controle” een grote illusie is. Hoewel hij zelf het cadeau er nog niet van inziet, feliciteer ik hem met deze ontdekking.

Samen met Brian ga ik terug naar al die momenten waarop het leven zijn cadeau’s aan Brian openbaarde. Die nieuwe droombaan, die uit het niets op zijn pad kwam. De vrouw van zijn dromen die opeens voor zijn deur stond. Ook al die momenten dat Brian kon genieten van het samenzijn met vrienden, zonder zich zelf te willen bewijzen.

In het contact met het Goddelijke Zelf, ontdekt Brian, hoe er voor hem gezorgd wordt. Dat – hoe meer hij zich overgeeft – hoe meer licht er in zijn leven kan komen. Gemak, eenvoud, harmonie, blijheid, vrede. Hij ziet hoe het afgelopen jaar hem geholpen heeft om bij dit punt van bewustzijn te komen.

De verandering

Het is altijd zo mooi om te zien hoe mensen bij me binnen komen en na een dergelijke ervaring er zo anders uitzien. Ik roep ook vaak “kijk even in de spiegel”. De hele uitstraling is dan veranderd. Zoveel zachter en ontspannender.

Licht in je leven toelaten

Hoeveel licht kun en durf jij toe te laten in je leven? Durf je je te overgeven aan dat grotere? Aan die enorme inspiratiebron die jou zachtjes influistert wat je volgende stap is in de dans van het leven? Durf je te dansen, te spelen, te genieten van alles wat er is? Ook als dat héél anders is dan het pad van de mensen rondom je?

Dat gaat ook samen met werkelijk alles maar dan ook alles toe te laten. Van de week ontdekte ik zelf dat het toelaten van de pijn van de ander in mij, mijn hart op een nog dieper niveau opent voor de ander. Het weg willen hebben, het iets anders willen hebben zorgt er dus voor dat ik dat licht niet toelaat. Want ook dat is het licht, de stroom van het leven, wat altijd in harmonie is.

Dankbaarheid – de cirkel is rond

Het licht toelaten in mijn leven, betekent voor mij ook, de vervulling voelen die ik ervaar. Daar kan ik me soms zelfs over verwonderen. Dat ik mijzelf zo vredevol, stil en blij kan voelen, ongeacht wat er rondom mij gebeurt. En dat genereert dan weer een diep gevoel van dankbaarheid. Dankbaarheid voor wat er is, dankbaarheid naar het leven, dankbaarheid dat ik besta.

Zoals je weet werkt dankbaarheid mega magnetisch. En dan is de cirkel dus weer rond. Nog meer licht, nog meer vreugde, nog meer harmonie, nog meer genieten, nog meer LEVEN.

Ik wens je een mooie week toe met veel licht, dat er altijd en overal is. Zowel in jou als rondom jou.

Tot zondag

Harte groet,

PS In de retraite “jezelf opladen vanuit je kern” ondersteun ik je bij het opnieuw ontdekken van je licht en het licht in de wereld. Om je focus te richten op die hoge frequentie en jezelf opnieuw uit te lijnen op dat wat je écht bent. Er is nog 1 plek vrij. Klik hier voor meer info.

 

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies