/
Hou nou eindelijk eens op met je best te doen

Hou nou eindelijk eens op met je best te doen

Keer op keer blijkt weer hoe diep de overtuiging in ons systeem is ingesleten dat we toch wel hard moeten werken om ons geld te verdienen. Dat je wel je best moet doen om iets voor elkaar te krijgen. Dat het niet “zomaar” gaat. En weet je …. dit druist zo in tegen de energie van wie je werkelijk bent. De energie van je Goddelijke Zelf, je Ware Zelf, is namelijk moeiteloos. En dat betekent niet dat je lui achterover hangt op de bank en niets meer doet. Nee, het betekent dat de dingen die je doet, je vreugde geven en moeiteloos gaan.

Wie bepaalt wanneer het genoeg is?
Wie bepaalt voor jou wanneer het goed genoeg is? Wie bepaalt of je genoeg kennis hebt, of je goed genoeg gepresteerd hebt? Of je goed genoeg bent?
Je bent al perfect, precies zoals je hier nu zit of staat of ligt. Helemaal goed zoals je nu bent, met alles wat er is. In die wetenschap kun je dus echt ophouden met je best te doen.

Leven vanuit je hart
Als je je hart volgt, dan zul je merken dat alles moeiteloos verloopt. Je ontmoet de juiste mensen op je pad, je komt in de juiste situaties terecht. Je krijgt heldere ideeën. Als je kiest om te leven vanuit je Goddelijke Zelf dan komt er een boost energie vrij die jou alles geeft wat je nodig hebt. Op het juiste moment én in de juiste vorm. Vaak nog mooier dan jij je kunt bedenken.

Onmogelijk?
Vandaag zei iemand nog tegen me “ja maar dat kan toch niet”. “Iemand die geen geld heeft kan toch niet zomaar zijn hart gaan volgen”. Je moest eens weten wat er gebeurt als jij je hart gaat volgen. Ik kan er uit eigen ervaring over meepraten.

Een vraag: Wat is jouw probleem met geld? Vul het maar in ………………..
En wat is jouw probleem met liefde? En nu vul je hetzelfde antwoord in als hierboven.
Zie je dat geld enkel een energie is. Wij hebben er een waarde aan toegekend.

Kies jij voor een vreugdevol en moeiteloos leven?
Als jij ook kiest voor een moeiteloos, vreugdevol leven dan kan ik je van harte de boeken “Leven in vreugde” en  “Overvloed” van Sanaya Roman aanbevelen. Boeken met uitleg over de universele wetten van aantrekking en een groot aantal oefeningen die je thuis kunt doen om jezelf magnetisch te maken voor dat waar je blij van wordt.

De boeken zijn de basis van de meditatiecursussen die ik geef. En nee, ik heb geen aandelen 🙂

working-gloves-1476760-1278x960Enne …. voel je vrij om deze berichten te delen. Misschien ken jij wel iemand die wat ondersteuning nodig heeft.

Fijn weekend,

Harte groet,
Marion

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies