/
In beweging komen

In beweging komen

Ik voel me als een locomotief die langzaam aan op gang komt. We zijn in de volgende fase beland en de stille energie van de begin weken maakt plaats voor meer beweging. Toch voelt het alsof die locomotief moeite heeft met opstarten. Het nieuwe normaal – zoals dat nu voorgeschoteld wordt – is voor mij niet normaal en zal dat ook niet worden. Dat is niet wat ik kies. De tekst van #verbindme, die ik hieronder opgenomen heb, verwoord hoe ik het voel.

Horten en stoten

En daarom hort ik en stoot ik, op weg naar een nieuwe wereld. Eentje die we samen aan het vormgeven zijn. En hoe dat uitpakt dat hangt af van de keuzes die we als mensheid gaan maken. Reageren we vanuit angst en trekken we ons terug, laten we het gebeuren en maken we ons klein. Leggen we de macht in de handen van iemand anders? Of kiezen we ervoor om in onze eigen kracht te gaan staan en een nieuwe wereld te creëren vanuit gelijkwaardigheid, vertrouwen, samenwerking, liefde, zorgzaamheid en eerlijkheid. Om te gaan staan voor onze innerlijke waarheid.

Innerlijke beperkingen

Vorige week voelde ik me – ondanks alle beperkingen – intens vrij. Nu is het alsof er een nieuwe laag bloot gelegd wordt. De innerlijke beperkingen komen aan het licht en die willen bevrijdt worden.

Telkens realiseer ik me dat als ik geraakt word door de beperkingen van buitenaf, dat dat de beperkingen in mij zijn. De buitenwereld spiegelt mijn innerlijke wereld. Het is een illusie om te denken dat iets of iemand in de buitenwereld je beperkt. In essentie ben je een vrij wezen. Het gaat erom om onszelf van binnen vrij te maken.

En bedankt!

Het mooie is, dat de beperkingen die ik ervaar, een enorme kracht in mij genereren die ik niet van mezelf ken. Dat gaat dan over mijn waarheid leven. Ook de liefde voor de mensen om mijn heen, voor de aarde, voor de dieren ervaar ik veel intenser. Ik kom terug in de tijden van Atlantis en voel heel duidelijk “nee, deze ondergang niet weer”. En zo heeft alles weer een Goddelijke precisie die aanzet tot groei.  

Inspiratie geeft beweging

Het is zo ondersteunend om steeds weer onze frequentie te verhogen, om ons uit te lijnen op het multidimensionale wezen dat we zijn en op onze bronenergie. Hiermee creëren we een nieuw energieveld rondom ons, dat uitnodigend is voor nieuwe mogelijkheden. Vanuit dat oneindige liefdesveld komt er nieuwe inspiratie vrij. Komt er creativiteit naar boven en dat is ook wat we de afgelopen tijd gezien hebben. Inspiratie geeft beweging.

Gelukkig zijn er veel bronnen die mij inspireren. In dit Voedsel heb weer een aantal mooie opgenomen. Willemien Timmer schrijft over de drie energieportalen in de maand mei en hoe de mei-energie je emoties aantikken. Tijn Touber heeft een mooi duidelijk filmpje over de strijd tussen het licht en het donker in ons.

Bevrijding

5 mei is het bevrijdingsdag. Hoe vrij voel jij je eigenlijk? Wat als je je helemaal vrij voelt?

In de thema meditatie van komende donderdag ga ik daar aandacht aan besteden. Jezelf bevrijden van dat wat vrij wil komen in jou. Zodat je gaat ervaren wat een vrij wezen jij bent, ondanks alle beperkingen van buitenaf.

Fijne zondag!

Harte groet,

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies