/
In de roos!

In de roos!

Daar ben ik weer. Twee heerlijke zomermaanden gehad en ik hoop van harte dat jij dat ook kunt zeggen. Maanden waarin ik nieuwe inspiratie heb opgedaan die ik graag de komende tijd met jullie deel. Zowel via de Voedsels als de activiteiten die ik aanbied. Hoe of wat? De vorm ontvouwt zich. Ik hou je op de hoogte.

Niets gebeurt voor niets.

Iets wat we gemakkelijk zeggen en wat als heel snel een mentale uitspraak wordt. Anders wordt het als je deze slogan gaat beleven, tot in iedere cel van je lichaam voelt, dat er een hogere kracht door jou heen werkt.

Ik werd me deze maanden meerdere keren bewust van het feit dat ik soms gewoon niet weet waarom iets gebeurt, om achteraf mijn handen samen te knijpen en een diepe dank  je wel te voelen dat het zo gelopen is.

Een oefening in overgave

We waren in Noorwegen om ons camperbusje op te halen. Het idee was om daar “nog even” een nieuwe accu in te zetten. Om een lang verhaal kort te maken, dat ging niet zonder slag of stoot en het vroeg drie extra dagen voordat we onze reis naar Zweden konden beginnen. Dat op zich was al een leuke oefening in overgave. Misschien heb je gehoord over de storm die over Noorwegen heen ging. Het was duidelijk dat het niet verstandig was om naar het gebied te reizen wat we voor ogen hadden en kozen om hoger op te gaan, een gebied dat buiten de “gevarenzone” lag. Met dank aan de accu – anders hadden we – doordat we eerder vertrokken waren – midden in het noodgebied gezeten.

In de roos

Hoe meer ik in afstemming ben met dat hogere, dat lichtveld, hoe meer ik ervaar hoe er voor mij gezorgd wordt. En dat is een beleving. Elke vorm van het nog willen veranderen kan hierin wegvallen. Dat geeft zoveel rust en innerlijke vrede. En het is mooi om om me heen te horen, dat meerdere mensen dat deze maand hebben ervaren. Iemand zei “alsof er een ketting geregen wordt, van de ene situatie naar de andere situatie, met prachtige kralen die elkaars kleur versterken en helemaal op elkaar afgestemd zijn”.

Hoe is het met darten? Ten points? Midden in de roos!

Vanuit de overgave aan het hogere, vanuit dat mee stromen prik je de pijl midden in het dartbord en sta je open voor je hogere doel. Je hoeft helemaal niet te weten wat je doel is. Vaak zijn het die zaken en activiteiten waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Je talenten.

Kijk eens hoe je daar in gesteund wordt, gewoon door te zien wat er naar je toekomt, wat er in je schoot geworpen wordt. Zaken waarvan je denkt “hoe is dit toch mogelijk”. In afstemming op dat hogere wordt je je bewust van de oneindige mogelijkheden die het universum biedt. Mogelijkheden waar je verstand niet bij kan en die misschien eerst wel een obstakel lijken. Maar niets is wat het lijkt.

Je kunt nog meer gaan ervaren dat het niet om “jou” gaat maar dat je een onderdeel bent van een groot speelveld van energie dat voortdurend in beweging is en waarbij alles met elkaar is verbonden. En dat jou energie daar een bijdrage aan heeft.

Ik wens je een fijne week toe.

Harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies