/
Intunen

Intunen

Afgestemd zijn

Waarschijnlijk ken je het wel. Denk je aan iemand en belt degene jou een tel later op. Je zit dan dus in hetzelfde veld te “roeren”. Je bent afgestemd.

Vanmorgen plopte er iemand in mijn aandacht en mijn impuls was haar een berichtje te sturen. Direct kreeg ik antwoord van haar dat ze gisteravond aan mij gedacht had. Hoe bedoel je synchroniciteit? Ik vertrouw volledig op mijn impulsen en ze kloppen altijd. Als ik geen impuls heb ga ik ook niet in de actie. Dat zou werken betekenen, terwijl als ik het vanuit mijn impuls doe het moeiteloos gaat. Deze blogs schrijf ik op het moment dat ik de impuls krijg. Geen seconde eerder. Ik ben dan in de afstemming op mijn Goddelijke Zelf, op de stroom.

Nog wat voorbeelden over afgestemd zijn.

Karel komt van boven de kamer inlopen en geeft antwoord op de vraag die zijn moeder nog niet gesteld heeft.

Marije krijgt spontaan een cadeautje. Toch wist ze al dat ze dit zou krijgen en sterker, ze weet ook nog wat er in het pakje zit.

Rebecca gaat samen met haar vader een avondje uit. Verrassing! Rebecca weet dat ze naar de film gaan en ook naar welke.

Een sterk ontwikkeld innerlijk weten. Je neemt met andere zintuigen waar dan je gebruikelijke.

Voor mijn is dit een kracht van hooggevoeligheid. Het is de kwaliteit die ik inzet in mijn begeleiding van cliënten. Door in te tunen voel ik wat er in de ander leeft. Welke onderwerpen er aan de orde zijn. Vanuit dit innerlijk weten komen de vragen in mij op die van belang zijn te stellen. Of komen de woorden door mij heen die belangrijk zijn om te zeggen. En nee, je hoeft niet bang te zijn dat als ik je in het winkelcentrum tegenkom ik dwars door je heen kijk :).

Iedereen heeft deze kwaliteit in zich. Als die nog niet zo sterk ontwikkeld is dan kun je die activeren. Ik heb het ook geleerd, dus waarom jij niet?

Finetunen

Het is niets anders dan je frequentie te finetunen. Net zoals je je radio zuiver op het kanaal zet. En ja, het vraagt vertrouwen. Vertrouwen in jezelf dat, dat wat je waarneemt,ook klopt. Hoe vaker je er mee speelt, hoe meer de je bevestiging zult ontvangen dat het klopt wat je ziet, voelt, ervaart. radio-luna-1457346-640x480

Nog een ander voorbeeld.

Door mijn reizen ken ik inmiddels behoorlijk wat mensen buiten Nederland. Door mijn energie af te stemmen op hen, hen in mijn aandacht te nemen en contact te maken met hun energieveld, kan ik voelen hoe het met ze is. Telepathisch met ze communiceren. Het maakt het leven zoveel makkelijker.

Het nieuwe leren

Voor veel kinderen is dit invoelen en waarnemen heel gewoon. Ik werd me daarvan bewust toen onze dochter eindexamen deed. Ze zei “Mam, als mevrouw Huppeldepup als examinator voorin zit (docente Engels), dan ga ik het halen”. Zij plugde gewoon in op het veld van haar docente. Dat betekent dat je dus niets hoeft te onthouden. Alles is al aanwezig. Je plugt in op het veld en je haalt de informatie op. Geweldig toch!

Hoe activeer je nu jouw innerlijk weten, hoe plug je in?

Voor mij is de essentie dat ik in contact ben met mijn Goddelijke Zelf, mijn bronenergie. Ieder neemt die op zijn eigen manier waar. Sluit je ogen maar en nodig je Goddelijk Zelf uit om in je bewustzijn te komen. Wat neem je waar? Dat kan licht zijn, kleur, klank, een gevoel van rust, een trilling. Laat het helemaal zijn zoals het je getoond wordt.

Nodig het Goddelijke Zelf maar uit om sterker door je heen te stromen en je innerlijke weten te versterken. Voel wat er gebeurt als je die uitnodiging uitzendt.

In deze energie laat je nu een gebied uit je leven in je aandacht opkomen waar je sterker je innerlijk weten zou willen ervaren. Laat het licht, de kleur, de klank van het Goddelijke Zelf er doorheen stromen. En dat is geen doen maar een uitnodiging. Kijk eens wat er gebeurd als dit gebied in aanraking komt met jouw bronenergie. Misschien krijg je niet direct informatie maar gebeurt het de komende dagen of week. Speel ermee. Oefen ermee. Als je telefoon gaat kun je je eerst afstemmen op de beller. Wie belt jou? Jij weet!

Als je in de supermarkt een keuze hebt uit verschillende kassarijen, welke rij gaat het snelst? Maak contact met je Goddelijke Zelf. Dat kan in een vingerknip. Je hoeft het alleen maar uit te nodigen en het is er al. Zelfs als je het niet ervaart. En voel naar welke kassa jij getrokken wordt. Volg je impuls.

Speel, geniet en vertrouw je zult merken dat hierdoor je innerlijk weten een boost krijgt.

Veel plezier.

 

 

 

 

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies