/
Is jouw geluk afhankelijk van iets of iemand?

Is jouw geluk afhankelijk van iets of iemand?

Ochtendhumeur

Erica haar vriend heeft last van ochtendhumeur. De ochtenden zijn niet de gezelligste momenten bij ons in huis, vertelt Erica. Er hoeft maar iets te gebeuren of Peter barst uit. Erica merkt dat haar geluksgevoel hierdoor beïnvloed wordt. Ze merkt dat ze op eieren loopt, dat ze de verantwoordelijkheid voor het geluk van Peter op zich is gaan nemen. Ze doet elke ochtend haar uiterste best om de sfeer maar harmonieus te houden. Zodra Peter beter in zijn vel zit, voelt Erica zich ook beter.

Herken je dat?

Het kan het een hele klus zijn om je niet door de emoties van je omgeving mee te laten slepen. Vooral als je sensitief bent ingesteld.

Los van de uitleg

Ik laat Erica contact maken met de verschillende emoties die ze gedurende de ochtenden ervaart. Direct komt er allemaal uitleg naar voren waardoor het komt, hoe het anders moet en ga zo maar door. Ik vraag Erica om de uitleg nu even te laten voor wat het is en puur de emotie te ervaren. Tot haar verbazing verdwijnt die dan ook weer snel.

Je bent de emotie niet

Tijdens de sessie oefenen we met verschillende soorten emoties. Erica ontdekt dat zij de emotie niet is en dat is nieuw voor haar. Ze heeft altijd geroepen “ik ben boos, ik ben verdrietig, ik ben ongelukkig”. Nu voelt ze dat het een stroom is die door haar heen gaat en zolang ze er geen uitleg aan geeft, die ook niet blijft hangen. Ze kan nu zeggen “ik voel boosheid, verdriet, eenzaamheid”. Ze voelt haar kracht die veel groter is dan de emoties van de lagere frequenties. Ze kan het waarnemen zonder zich ermee te identificeren.

In je kracht gaan staan

Als ik Erica vraag om Peter in de energie uit te nodigen om voor haar te komen staan, voelt ze in eerste instantie weerstand. Dat genereert een golf van verdriet. Ze ziet Peter. Hij staat voor haar, klein, in elkaar gedoken, zwaar. Erica zegt “hier voel ik zoveel boosheid bij”. “Ga toch eens in je kracht staan man”. Tegelijk ziet ze dat dit een grote spiegel is en dat ze zelf zo hunkert om in haar eigen kracht te gaan staan. Onafhankelijk van hoe het met Peter gaat.

Potentie

Ik vraag Erica contact te maken met haar zon en zich helemaal te laten vullen door haar zon. Ze voelt dat haar lichaam oplost en ze naar hogere sferen reist. Vanuit die sfeer kijkt ze nu naar Peter. Ze ziet zijn essentie. Zijn licht, zijn ware zelf. Dat genereert compassie en liefde naar hem. Vanuit die sfeer kijkt ze naar Peter zijn bekken. Ze ziet stagnatie in de levensenergie en ze begrijpt nu ineens waar de uitbarstingen ’s morgens vandaan komen. Ze ziet dat er zoveel potentie in Peter aanwezig is die er niet uitkomt, wat frustratie geeft. Ze ziet dat er zoveel geleefd wil worden wat ingehouden wordt.

Bevrijding

Telepatisch vertelt ze Peter dat ze hem ziet voor wie hij werkelijk is. Dat ze van hem houdt en dat ze hem alle ruimte geeft om te zijn wie hij echt is. Om te leven wat er geleefd wil worden. Tegelijk voelt ze, in deze staat van zijn, dat haar geluk niet afhankelijk is van Peter. Het is aan Peter of hij actie onderneemt of niet. Zij kan niets aan zijn geluksgevoel veranderen. Dat moet hij zelf doen. Ze voelt zich er ook niet langer verantwoordelijk voor. Erica plaatst de intentie zich niet langer mee te laten slepen in de emotionele rollercoaster ’s morgens maar gecenterd te blijven in haar licht. We oefenen tijdens de sessie daar nog mee.

Als ik Erica twee weken later tegen komt vertelt ze dat het zo’n wereld van verschil is. Dat ze zich blijer voelt, krachtiger en vrijer voelt. Het is aan Peter hoe hij zich voelt maar ik ga niet meer mee in de strijd van winnen of verliezen. Ik loop niet meer op eieren en kan me gewoon lekker voelen ook als hij helemaal in zich zelf gekeerd is en zich gefrustreerd voelt. Wat een bevrijding en wat een power zit er in mij.

Wil je ook jouw kracht ervaren?

Dan is de cursus hoogsensitiviteit als kracht misschien wel iets voor jou. Een cursus waarin je door middel van krachtige meditaties, praktische oefeningen  en energetisch werk, gaat ontdekken hoe je heel mooi in balans kunt blijven, ongeacht wat er rondom je gebeurt. Je gaat je kracht ontdekken en dat dat een gave is. Je kunt helder krijgen wat door jou tot uitdrukking wil worden gebracht en waar je nog op de rem trap om dat te leven. Doe je mee?

Alle info kun je vinden op https://www.het-licht.net/hoogsensitiviteit-als-kracht/
Ook in een individuele sessie kunnen we uiteraard naar dit thema kijken. Je bent van harte welkom. https://www.het-licht.net/individuele-sessies/
 
Ik wens je een fijne week toe.

Harte groet,

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies