/
Is magie een sprookje?

Is magie een sprookje?

We hebben de wereld van magie verbannen naar de sprookjeswereld. Iets wat in de fantasie zou bestaan. Hoe heerlijk is het dat ook die sluiers in deze tijd worden opgetrokken. Dat we steeds meer bewust worden hoe magisch het leven op zich is.

De wonderen van het leven

Ben jij klaar om – net als Belinda – de magie en de wonderen van het leven te ontvangen?

Ik ging thee bestellen bij de groothandel en kreeg Belinda aan de telefoon. Ik noemde de naam van mijn praktijk en ze reageerde met “wat een mooie naam”. Ze vertelde enthousiast over haar spirituele ontdekkingstocht en dat ze met licht bezig was. ik zei “je kunt mijn site eens bekijken”. Een half uur later belde ze me dolenthousiast terug. “Ik heb het universum gevraagd om mensen op mijn pad te zetten die mij verder kunnen begeleiden in mijn ontdekkingstocht”. Ik voel dat jij dat bent en ga me inschrijven voor de retraite.

Vragen en ontvangen

Zo werkt het universum dus. Vraag en het zal je gegeven worden. Magisch toch! Misschien ben je je ook al bewust geworden van de toename van je creatiekracht. Dat je er maar aan hoeft te denken of het is er al. Dat vraagt dus om heel bewust te zijn van wat je denkt en zegt. De sluiers worden steeds dunner en het wordt steeds helderder hoe sterk je manifestatiekracht is. Dat vraagt ook om je bewust te zijn van wat je vraagt aan het universum. Voordat je het weet zit je met een huis en een mega grote tuin die onderhouden moet worden. Was dat wel de essentie van wat je eigenlijk wilde of ging het meer over ruimte in je leven?

Wat ligt er onder je verlangen?

Door je aandacht te richten op de onderliggende energie van je verlangens en verder de vorm open te laten hoe het tot je komt, geef je het universum alle ruimte om je creatie op de meest mooie manier in je leven te brengen. Dat is jezelf openstellen voor de wonderen van het leven. Dat is de controle loslaten. De persoonlijkheid denkt dat het precies weet wat het nodig heeft. Jouw Goddelijke Zelf overziet het vele grotere plaatje en geeft je exact dat wat je nodig hebt. Soms zijn de omstandigheden waarin dat gebeurt minder aangenaam om vervolgens te kunnen ontdekken wat een cadeau het is geweest.

Rosie heeft samen met haar man een nieuwe woning gekocht op een plek vlak bij haar geboortegrond. Naast het huis bevindt zich een grote schuur waar haar man zijn hobby kan uitoefenen. Helemaal hoe ze het zich hadden voorgesteld. Op de eerste dag van de verhuizing worden ze geconfronteerd met een scheldende, tierende buurman. Met geluidsoverlast die tijdens de bezichtiging niet zo aanwezig was. Kortom, zijn we hier nu wel zo blij mee. Rosie en haar man besluiten het huis direct weer in de verkoop te doen. En daar komt het wonder van het leven. Het huis wordt met flinke winst verkocht waardoor ze een huis kunnen kopen waar de energie helemaal klopt, de plek helemaal klopt én ruimte is voor het beoefenen van de hobby. Als de tussenstap niet gemaakt was, hadden ze dit huis niet kunnen kopen. En bedankt!

Magisch toch?

De magie terug laten keren

Voel je het verlangen om de magie in je leven terug te laten keren? Je te laten verwonderen als een klein kind die voor het eerst sneeuw ziet? Een mooie mantra die je dagelijks kunt herhalen is “ik open mij voor de wonderen/de magie in mijn leven”.

Mooie bijkomstigheid is dat het zoveel dankbaarheid genereert en dat dankbaarheid weer super magnetisch werkt!

Geniet ervan!

Harte groet,

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies