/
Je bent veel meer dan je denkt

Je bent veel meer dan je denkt

We zijn aan het wakker worden. Althans, dat is de uitnodiging deze tijd. Niet alleen wakker worden voor wat betreft de wereld waarin we leven. Ook wakker worden over de illusie die je aangenomen hebt over wie je bent.

In de vereenzelviging met je lichaam, je persoonlijkheid heb je jezelf behoorlijk klein gehouden. Ik denk dan meteen aan de huilbaby die huilt van frustratie om in zo’n klein lichaampje te zitten.

Herinneren wie je bent

Deze tijd staan de sluiers wijd open om je weer te laten herinneren wie we echt bent en wie de ander echt is. Waarom je naar aarde gekomen bent, wat je hier komt doen. Vanuit het grotere perspectief, kun je ontdekken dat je alleen maar een kostuum aangetrokken heb om je rol hier op aarde perfect te spelen. Je hebt prachtige tegenspelers uitgenodigd om je rol zo goed mogelijk te kunnen spelen.

Demi heeft zich altijd al het zwarte schaap in de familie gevoeld. Waar haar broers links om dachten, dacht zij rechtsom. Ze voelde zich altijd gekleineerd en niet begrepen. Tijdens de sessie nodig ik Demi uit om naar haar tegenspelers (haar broers) te kijken. Wat is de reden waarom je deze medespelers hebt uitgenodigd? Ze ziet dat haar broers heel veel van haar houden. Hoe kleiner zij zich maakt hoe harder ze tegen gaan spelen. Demi ontdekt dat ze haar daarmee uitnodigen om in haar kracht te gaan staan. Om zich zelf serieus te nemen. Ik vind het altijd zo mooi om te zien dat mensen dan letterlijk rechterop gaan staan tijdens de sessie. Demi ook en ze kwam uit bij haar innerlijke licht, haar kracht en haar passie om dat te gaan doen waarvoor ze naar aarde gekomen was. Een maand later sprak ik Demi opnieuw. Ze was verwonderd en ontzettend blij met de stap die ze gemaakt had en hoe dit van invloed was op de relatie met haar broers. Ze ervaarde nu gelijkwaardigheid. Hoe mooi

Het grote spel dat leven heet

Ja, het is een spel. Het leven is één groot spel en we spelen het met zijn allen fanatiek en serieus.

Maak eens contact met het grotere wezen dat je bent. Het wezen dat een multidimensionale creërende kracht is. Dat nooit ophoudt te bestaan en in meerdere dimensies tegelijk leeft. Opeens kun je de humor van het spel in gaan zien.

Net zoals bij ganzenbord “terug naar af” of “in de put” om vervolgens weer tien stappen vooruit te gaan. Zie je hoe je tegenspeler je uitnodigt om je rol te spelen? Welk kostuum heb jij aangetrokken?

Welk spel zou je nu willen spelen?

Stratego, Monopoly of liever Mens erger je niet? Je kunt ook kiezen voor een spel dat over samenwerking gaat, dat niet gaat over winnen of verliezen.

Je authentieke Zelf zijn

Om uiteindelijk te kiezen om helemaal geen spel meer te spelen. Te ontdekken dat iedere vorm oplost in gewaarzijn, jij als energie, als bewustzijn. Puur je authentieke Zelf zijn. Dat geeft zo’n intense rust. Dan moet er niets meer, dan is er niets meer, alleen de Goddelijke adem die door jou heen stroomt en jou door het leven leidt. Zonder de stress van de persoonlijkheid. Dan valt er niets meer te bewijzen, dan hoef je je best niet meer te doen, geen rollen meer te spelen om te ZIJN wie je bent.

Ik hoor je denken “ja leuk, hoe geef ik dit vorm in mijn werk als ik niets meer moet?”. Het hoofd wil uitleg, wil hier woorden aangeven. En dat gaat nou juist net niet. Weet je nog, we zitten in een shift he, naar een andere staat van bewustzijn.  Deze staat kun je je alleen maar gewaarworden. Als je je dit gewaar wordt, dan volgt het leven vanzelf. Daar hoef jij niets voor te doen .

Fijne dag!

Harte groet,

 

 

 

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies