/
Je gedragen hart

Je gedragen hart

Het expanderen van bewustzijn gaat niet alleen maar over je in hogere sferen begeven. Juist niet, zou ik willen zeggen. Expanderen van bewustzijn is zien wat er is en daar met je hele wezen bij blijven. Beleven en ervaren wat het met jou doet en wat er in jou beweegt.

Het gaat dus ook over jouw fysieke lichaam. Hoe reageert dat op wat er gebeurt rondom jou? Het is daadwerkelijk jouw tempel, zo verfijnd, zo wijs en ingetuned. Alleen gaan we er zo vaak aan voorbij.

Je hart

Weet je dat je hart gedragen wordt? Het wordt ondersteund door je middenrif. Het hangt dus niet zo maar los te bungelen in je borstgebied. Als je middenrif vrij , open en zacht is en van nature (dus zonder pressie) kan uitzetten met je ademhaling, dan kan je hart daar ook vrij in meebewegen en meer ruimte krijgen. Dan kun je het gevoel van een ruim borstgebied en een geopend hart krijgen. Ook je keel kan hier dan in mee gaan vibreren.

Ruimte en vrijheid

Als je daar bewustzijn op krijgt, (lees het ervaart en beleeft) dan kan dat zo’n enorm gevoel van ruimte en vrijheid geven. Dan kun je ervaren dat die stroom van energie van uit de aarde, via je buik, je middenrif, door je hart , door je kruin omhoog kan stromen. En ook andersom. Dat vanuit je kruin, door je wijd geopende hart, door je middenrif de energie via je buik naar de aarde kan stromen.

Energie in beweging. Dat wat we van nature zijn.

Gedragen door het Goddelijke

Je hart wordt dus fysiek gedragen door je middenrif. Trek je het breder dan wordt jouw (spirituele) hart gedragen door het Goddelijke. Als je deze woorden nu niet met je hoofd leest maar voelt in je lichaam wat dat doet ….

Jouw hart dat gedragen wordt door het Goddelijke.

Wat moet je hart nog allemaal?

Het kan je bewust maken wat je hart allemaal nog van je moet. Hoe hard je nog aan het werk bent omdat we ideeën hebben over hoe te leven met een open hart. Wat we allemaal moeten doen om ons hart te openen. Wat een energie vraagt dat!

Van nature open

Je hart is van nature open en door jezelf de beleving toe te staan dat het gedragen wordt, kun je die openheid ervaren. Daar hoef je verder niets voor te doen 😊. Als je dan in situaties komt waarin je het gevoel hebt dat je dichtgaat, hoef jij jezelf alleen maar te herinneren dat je hart gedragen wordt en je komt weer bij die beleving van dat van nature open hart.

En zo zakken we stap voor stap dieper en dieper in ons ware Zelf. De liefde op zich.

Wil je je bewustzijn verruimen op “jouw gedragen hart”. Je bent van harte welkom. Je kunt hier direct een afspraak in mijn agenda maken.

Ik wens je een mooie week toe.

Harte groet,

Marion van Schagen

Bel mij gerust voor advies